· · Коментари: 0

ТЕСТ ЋЕ СВЕ ПОКАЗАТИ! Одаберите ЈИН И ЈАНГ знак који вас највише привлачи и откријте КАКВУ ЕНЕРГИЈУ ШАЉЕТЕ својој околини (ФОТО)

Енергија је свуда око нас.

1635846147_zen-g42899788b_1920.jpg
Фото: Пиксабеј

Сигурно вам се више пута десило да осетите да нека особа у вашој близини шири негативну енергију и обрнуто, да неко просто исијава топлином и љубављу.

Прочитајте још: НИЈЕ ЛАКО БИТИ ЛЕВОРУК: Ствари које нисте знали о људима који пишу левом руком - Биће вам драго ако нисте међу њима

Какву енергију ви поседујете, откриће ће вам тест у наставку.

Која илустрација вам је у први мах највише привукла пажњу?

Јин Јанг 1

Људи који су одабрали овај јин јанг одашиљу свету позитивне вибрације попут: наде, среће, хумора. Ви сте прекрасан извор светла у овом мрачном свету! Потребно нам је више позитивних људи као што сте ви да стварно променимо ток историје. Људима треба неко храбар са чистим срцем коме се могу обратити – а ви нас нећете изневерити! Ви сте изванредан појединац и то је јасно свима који вас познају.

Јин Јанг 2

Људи који су одабрали овај јин јанг одашиљу свету позитивне вибрације попут: храбрости, љубазности, мира. Показујете људима њихову унутрашњу снагу када им је најпотребнија. Ретко бежите од изазова, а ваши пријатељи и вољене особе вас цене и увек вам чувају леђа (поготово кад сте уморни од борбе). Сукобе најчешће смирујете суптилним шармом.

Јин Јанг 3

Људи који су одабрали овај јин јанг шаљу свету позитивне вибрације као што су љубав, благост, радост. Где год идете, са собом носите љубав и људи то примећују. “Слободни загрљаји” – то је ваш мото за живот. Ваш нежни осмех је зрак сунца – чак и онима који вас не познају. Тотални странци су једнако захвални на вашим позитивним вибрацијама, као и ваши најближи пријатељи и имате само неколико њих којима би доделили ту титулу, преноси тузлански.ба.

Јин Јанг 4

Људи који су одабрали овај јин јанг шаљу свету позитивне вибрације као што су милост, лепота, самилост. Ви видите лепоту око себе – у свему – чак и када други не могу. Показујете свету оно што је истинска лепота, кроз саосећање према другима. Можете провести вечност под звездама, зурећи у пун месец, у потпуном складу са Свемиром. Људи гравитирају према вама јер сте тихи проматрач и обично имате одличне савете.

(Прва рс)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.