Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Одговорите на ових ШЕСТ ПИТАЊА И ОТКРИЈТЕ ШТА ВАС ЧЕКА У ЉУБАВИ: Оваква судбина на љубавном пољу ће вас пратити

Потрудите се да одговорите искрено на свих шест питања

1665411022_pexels-vn-thng-1415131.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Љубав је премет жеље сваког од нас - она нас покреће и мотивише, за њом трагамо и желимо да је имамо у себи и око себе. Кроз живот пролазе разне љубави, неке остају ту заувек, неке нас разочарају, од неких научимо лекције, а можда још увек трагате за оном правом. без обзира какав је ваш љубавни статус, овај једноставан тест од 6 питања може помоћи да откријете какви сте у љубави и шта вас у њој очекује. Одговорите искрено на 6 питања:

1. Ходате према кући особе која вам се допада. Постоје два пута која воде до ње - један је раван и брзо стижете, али је монотон, досадан и нема неких занимљивих предела у којиам можете уживати. Други је дужи, али је препуна дивних призора и занимљивих ствари које се могу видети. Који пут ви бирате?

Прочитајте још: 10 разлога због којих се сутра морате СМЕШИТИ ВИШЕ

2. На путу наилазите на два грма ружа. Један је грм црвених ружа, а други белих. Одлучите убрати 20 ружа за вољену особу. Колико бисте убрали белих, а колико црвених? Можете изабрати све у једној боји или комбинацију две.

3. Стигли сте до куће особе која вам се допада. Члан њене породице отвара врата. Да ли бисте радије да он позове вашег младића/девојку или ћете то учинити сами?

4. Пењете се до собе вољене особе, али соба је празна. Одлучујете да оставити руже. Стављате ли их на прозорску даску или на кревет?

5. Замислите да је време за спавање и да ви и вољена особа одлазите да легнете у различите собе. Ујутру када је време за буђење, улазите у собу вољене осове. Да ли је она будна?

6. Одлазите кући. Враћате ли се кратким, досадним путем или сада бирате онај дужи?

Прочитајте резултате:

1. Пут представља ваш став према љубави и осећају заљубљености. Ако изаберете краћи пут, заљубљујете се брзо и лако. Са друге стране, ако изаберете краћи пут, дајете себи времена да упознате бољу особу пре него што са њом започнете озбиљнију везу.

2. Број црвених ружа представља колико дајете у односу, а број белих представља колико очекујете заузврат од партнера. На пример, ако сте изабрали 18 црвених и 2 беле, ви дајете 90 одсто, а очекујете 10 одсто заузврат.

3. Одговор на ово питање представља ваш однос према проблемима у вези. Ако сте замолили члана породице да позове вашу вољену особу, склони сте да игноришете проблеме у љубавним односима, потискујете их и скривате под тепих. Ово указује да ћете у будућности морати да се "опечете", како бисте научили важну лекцију и преузели одговорност. Ако сте сами отишли до ње, ви сте директна особа која се увек ангажује када се појаве препреке на путу, то вам доноси једну бистрину и свест у љубавним односима, па самим тим и смањен ризик од промашаја.

Прочитајте још: Стари бријач ТРЉАЈТЕ о фармерке: Оно што ћете ДОБИТИ ће вам уштедети огромне паре (ВИДЕО)

4. Место на које сте одложили руже представља колико често желите виђати своју вољену особу. Ако сте их ставили на кревет, онда вам је потребан однос који подразумева континуирано виђање и блискост. Ако сте их ставили на прозорску даску, то значи да вам је у реду да у будућим односима не виђате често партнера и да желите да и једна и друга страна имају довољно простора само за себе.

5. Ово представља ваш став према личности вољене особе. Ако још увек спава, волећете партнера онаквог какав јесте. Ако сте је затекли будну, желећете да се партнер мења због вас и прилагоди вашим потребама. У реду је мењати неке навике због љубави, али немојте очекивати да че неко изгубити себе само да би све било по вашем. Овакве везе су често осуђене на крах.

6. Пут кући говори о томе колико дуго остајете заљубљени. Ако сте изабрали краћу стазу, могуће је да ће ваша заљубљеност брзо нестати. Супротно, ско сте изабрали дужу стазу, негујете и развијате љубав, трудите се да не упадне у монотонију и да стално цвета, што значи да вас очекује дуга љубавна веза.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas