Oglas
· · Komentari: 0

Stari brijač TRLJAJTE o farmerke: Ono što ćete DOBITI će vam uštedeti ogromne pare (VIDEO)

Donosimo ti jako lak trik koji će očistiti i produžiti rok tvojim brijačima

1665315748_brijac-i-tkanina.jpg
Foto: Youtube printscreen/ureviews
Oglas

Iako ovo niste očekivali brijač spada među najprljavije stvari u vašem kupatilu. Šta raditi sa vašom kožom pre brijanja, pođednako je važno kao i kako se brinete o vašem brijaču.

Pročitajte još: Trik koji će raspametiti dame: Idealno rešenje za neudobne štikle (VIDEO)

Jedna od stvari koja uništava vaš brijač jesu proizvodi koje koristite da nasapunjate i omekšate vašu kožu. Većina brijača obložena je teflonom, tako da talog od kreme može da rastvori premaz i može da dovede do slabljenja i rđanja sečiva.

Važno je da isperete višak kreme za brijanje pod toplom vodom sa obe strane. Takođe, nakon ispiranja sa toplom vodom, možete fenom za kosu na kratko prosušiti sečivo brijača.

Vlažan žilet, već gore napomenuto vrlo lako postaje rđav žilet, a pored toga, prepun je dlaka, mrtvih ćelija kože i bakterija raznog porekla i sve to zajedno izaziva infekcije, iritaciju kože i urasle dlake. Zato za razliku postupanja sa njim nakon, pre upotrebe, žilete prebrišite alkoholom, a zatim kada završite svoj higijenski ritual osušite peškirom i stavite u ormarić gde će biti zaštićen od vlage i bakterija.

Skoro je na internetu isplivao jako zanimljiv trik za efikasno čišćenje brijača, kao i za produžetak njegovog trajanja. Sve što je potrebno je da brijač protrljate par puta o stare farmerke (deo tkanine) , s tim da sečiva direktno dodiruju tkaninu.

Isti efekat možete postići kada brijačem prelazite preko kože u smeru rasta dlačica. Prilikom ovog postupka neće ukloniti dlačice sa vaših ruku, ali će se sečivo očistiti.

Nakon što ste oko 10-ak puta protrljali brijač o farmerice, vidljiva je velika razlika. Brijač je kao nov.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas