Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Оно што прво угледате на фотографији може пуно ОТКРИТИ О ВАМА: Да ли сте оптимиста, интуитивна или мистична особа? (ФОТО)

Занимљив начин да упознате себе

1691742437_shutterstock_1959413119.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Овај тип тестова личности се базира на томе да кажете шта сте прво уочили на слици. Ствар коју сте запазаили након свега пар секунди гледања открива, по неким истраживањима, ваш карактер.

Дакле, да почнемо.

Добро погледајте слику, сконцентришите се, и реците шта је оно што сте први видели.

КЊИГА

Сматрате да се сваког дана може научити нека нова корисна ствар. У друштву важите за особу која ће увек на најбољи начин посаветовати пријатеље, али и себе. Другим речима, веома сте промишљени и трудите се да три пута мерите, а једном сечете.

ПЛАНИНА

Нису вам се до сада све коцкице у животу сложиле на најбољи начин, пошто сте доживели велики број разочарења. Међутим, и даље се надате да ће права срећа доћи. Ви сте једни од оних који мисле да се труд на крају исплати.

ЛИВАДА И ДРВО

Ви сте од оних ћутљивих и мистичних. И знате да опростите. Схватате да сви на овом свету греше, па вам није тешко да пређете преко њихових грешака. Сваки дан, свака недеља, сваки месец за вас су као нови почетак. Зато вас људи воле и цене.

РЕКА И БРОД

Не нервирате се око ствари за које процените да су небитне. Уживате и лепим стварима и не филозофирајте много.

ВОДОПАД

Свесни сте тога да живот пролази брзо и да би требало искористити све шансе које вам се укажу. Ви радите на вашој срећи и знате да је организујете сами себи.

ДУГА И ОБЛАЦИ

Ви сте велики оптимиста. Такође, волите да сањарите, срце вам је искрено и не размишљате много о негативним стварима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas