· · Коментари: 0
САНОВНИК

Откривамо вам значење 10 најчешћих НОЋНИХ МОРА: Ево шта вам подсвест поручује!

Након дугог, стресног дана на послу, нема лепшег осећаја од оног када зароните главу у јастук и мирно заспите.

1625214416_girl-3756210_1920.jpg
ФОТО: Пиксабеј

Неки људи нису те среће, да утону у миран сан, већ целу ноћ проводе у ноћним морама.

Недавно истраживање открило је да је у последњих седам година потрага за ноћним морама на Гуглу порасла за 146 одсто у Великој Британији.

Прочитајте још: Живот праве АНАНДИ је попут серије: Родитељи су је присилно удали када је имала девет година, а ево ко ју је извукао из блата! (ФОТО)

Када је реч о нагону да разумемо наше обрасце снова, ауторка књиге "Дреам Он Ит", Лори Ловенберг рекла је да ноћне море добијамо када подсвест жели да нам помогне да исправимо узнемирујуће или тешко питање у свом животу.

Ноћне море нам помажу да схватимо шта то "не штима" на јави.

Додала је: „Дакле, колико год ноћне море биле застрашујуће, оне су добре за нас јер осветљавају нешто што није у реду, нешто што смо игнорисали, лоше поступали или нас је на неки начин савладало.“

Десет најчешћих ноћних мора

1. Змије

Змије су најтраженија ноћна мора. Лори истиче да сањање змија често може представљати токсичну особу у нашем животу. Ово може указивати на некога ко показује ниско понашање које би могло или да нам нанесе штету или да нам науди на други начин.

Фото: Пиксабеј

2. Испадају нам зуби

Лори наводи да ови снови означавају проблем у комуникацији у нашем стварном животу. Сан је обично повезан са догађајем из реалности, где смо претходног дана рекли нешто што нисмо смели.

„Ако редовно говорите ствари без претходног размишљања, ако немате филтер или ако имате тенденцију да кажете ствари због којих се одмах покајете, вероватно ћете доживети овај сан."

3. Неко нас прогони

Узрок овог сна је немогућност особе да се суочи са проблемом. Обично га доживљавају људи који увек беже од проблема, уместо да се суоче са њима.

Рекла је: „Овај сан вам даје до знања да што дуже бежите од незгодне ситуације, то ће вам дуже стварати проблеме.“

4. Падање

Сан у којем падамо указује на то да нас је неко издао у стварном животу или да се осећамо напуштено. Такође, сан може да укаже и на генерално лоше расположење, поготово ако је разлог што нам није успело нешто чему смо се јако надали.

Лори упозорава да ове снове често имају људи са психичким проблемима, који им указују да следи нова депресивна епизода.

Фото: Пиксабеј

5. Смрт

Смрт је крај живота, али за ум који сања сања смрт је једноставно крај живота какав тренутно знате.

Смрт сањате када се нешто у вашем животу завршава или се битно мења, на пример када се веза заврши, када промените каријеру или када први пут сазнате да сте трудни .

Објаснила је да су то тренуци који мењају живот и које ће подсвест изједначити са смрћу ... крај старог вас.

Уколико се налазите у сред развода или раскида, вероватно ћете имати сан у којем некога убијате.

Лори наводи: „Ако сањате да неко други умире, онда се вероватно догађа нека врста промене са том особом или промена у вашем односу са том особом."

„Уобичајено је сањати да наше дете умире када достигне различите фазе живота: када почне да хода, када иде у школу, када научи да вози, када се венча итд."

„Снови о смрти омогућавају нам да препознамо промене у свом животу како бисмо могли да пустимо оно што нам више није потребно и постанемо отворенији за промену која долази“.

6. Дављење

Уколико сте оптерећени послом или било којом другом ситуацијом за коју имате утисак као да вас притиска и стоји над главом, није необично да имате снове у којима се давите.

"Обратите пажњу на борбу коју доживљавате покушавајући да останете изнад или да изађете на површину воде. Која борба у вашем стварном животу је слична? Шта би у вашем стварном животу служило као сплав за спасавање?"

7. Бубе

Када нас нешто или неко нервира или „мучи“ у реалности, можемо открити да бубице почињу да залазе у наше снове.

Што је више бубица у вашем сну, већи је проблем у будном стању.

Додала је: "Бубе су истакнути симбол у сновима многих људи откако је пандемија започела. Често називамо болест "бубом" и не желимо да нас "угризе".

Фото: Пиксабеј

8. Превара

Ако сте раније искусили неверство у вези, сањање о томе у садашњости указује на то да још увек постоје нивои неповерења у вама којима треба отклонити, каже Лори, а ако неверство никада није представљало проблем, то би могло значити промену у вашој вези.

Рекла је: „Ваш партнер можда превише ради, троши превише времена на ствари са стране, посвећује превише свог слободног времена спорту (и сличним активностима) или можда нова беба заузима све време и пажњу коју сте некада имали једно за друго..

„Шта год да је, ваша подсвест ово износи на површину да бисте вас двоје могли да смислите како да надокнадите изгубљено време.“

9. Убијате некога

Сви се понекад наљутимо на некога, а ако сањате да сте некога убили, значи да у реалности желите да прекинете тај однос - каже Лори. Ако сте недавно престали да пушите, покренули раскид или развод или сте променили исхрану и почели да губите килограме, вероватно ћете сањати о убиству.

Прочитајте још: Језива судбина изгубљене посаде: Јели су једни друге из очаја, а лед им је сачувао ужаснута лица! (ФОТО/ВИДЕО)

10. Изгубљени

Сањање снова у којима се губите, могло би да симболизује неодлучност или несигурност у стварном животу и идеју да не знате „у ком смеру“ треба да кренете да бисте постигли циљ.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.