Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОТКРИВЕНА ЈАВНА ТАЈНА "СЛАГАЛИЦЕ" Победник јубиларног циклуса уживо у емисији заувек РАЗРЕШИО МИСТЕРИЈУ

Филип Тот, победник јубиларног циклуса "Слагалице", и Милош Ракита, победник суперциклуса "Слагалице", гостовали су код водитељке Марије Вељковић у емисији "Један добар дан" на РТС-у, где су говорили о својим искуствима у квизу. И имали су шта да кажу.

1704974878_3783660_slagalica-1_ls.jpg
Фото: Принтскрин
Oglas

Током разговора, Филип Тот је открио јавну тајну "Слагалице", да се снима раније.

"Сада морам да откријем јавну тајну. Емисија је снимана мало раније. Када је завршено снимање, тада се емитовао Милошев циклус. Ја сам људима из неке моје ближе околине рекао да сам ја освојио суперциклус. Па је изашло у новинама и на телевизији да је као неки Милош Ракита из Новог Сада освојио, сви су мислили да сам их лагао. А у ствари нису схватили да је то циклус који треба да се емитује. Морао сам да објашњавам ко је Милош Ракита. Рекао сам, погледајте, и све ће вам бити јасно", рекао је Филип Тот.

"Причали сте о људима који се баве квизовима. Шта је са осталим људима који желе да дођу и опробају знање, да ли то препоручујете и шта бисте рекли онима који долазе први пут у квиз, које бисте му савете дали?", питала је водитељка Марија Вељковић.

"Један пример: Поред себе имам човека којег знам 10 година, можда и јаче, али свој први ТВ је имао у 'Потери', који је била можда пре годину, годину и по дана, а пре тога је 10 година пекао занат по паб квизовима новосадским. и био тамо врло добар такмичар. Нека то буде водиља свим потенцијалним такмичарима у квизовима, да крену у те паб квизове", рекао је Филип Тот.

"Као припрема", надовезала се Марија Вељковић.

"То је најопуштенији вид припреме. Без пристиска. Можеш да се такмичиш са људима који су ти драги. Дођеш са својим друштвом у неки кафић где се то одржава. Сада, хвала Богу, тога има свуда. Пријавите се, не морате да имате императив победе. Акценат на забаву, растерећено. Ако некога квизови занимају, ту ће да научи пре свега много тога. После све некако само крене", рекао је Милош Ракита.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas