Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет ствари које жена прво примети на мушкарцу: Говоре више од хиљаду речи

Први утисак је изванредно важан, а жена може да донесе доста закључака о мушкарцу пре него што уопште уђу у било какав разговор

1698225475_shutterstock_666354007.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Шта је то што жене најчешће прво примећују код мушкарца? Иако ти визуелни знакови не дефинишу карактер особе, дефинитивно могу поставити тон за почетну интеракцију. Држање, избор одеће и лична хигијена повећавају шансе за остављање доброг утиска.

5 ствари које жена прво примети на мушкарцу

1. Коса и брада

Начин на који мушкарац стилизује и одржава косу и браду може доста до говори о његовој личности. Било да се ради о пажљиво његованој бради, добро обликованој фризури или лежерном рашчупаном изгледу, ови избори могу одају самопоуздање и бригу о себи. Неуредан изглед може се схватити као недостатак пажње за детаље или лежеран став. С друге стране, негована фризура и брада говоре да је то особа која цени и поштује себе и брине о себи.

2. Нокти и руке

Стање мушких руку и ноктију може се чинити као мали детаљ, али то је често занемарен аспект који жене примећују на прву лопту. Чисти, неговани нокти и неговане руке указују на ниво хигијене и бриге о себи. Насупрот томе, запуштени нокти могу ненамерно да комуницирају недостатак пажње личној нези. Жене могу подсвесно да повезују неговане руке са неким ко обраћа пажњу на ситније детаље живота, док се неуредне руке могу доживети као потенцијална црвена застава.

3. Држање

Постура, држање тела као и физичка кондиција су невербални комуникацијски алат који може да пренесе самопоуздање, снагу и приступачност. Добро држање може да учини да особа изгледа сигурније док се превише опуштен положај тела и запуштен физички изглед може прозумачити ка непажња и недостатак поверења. Добро држање и пристојна форма говоре и о особи која има осећај за самодисциплину и у стању је да буде предана свом здрављу и добробити.

4. Одећа

Одећа је снажан облик самоизражавања и може пружити увид у мушкарчеву личност и стил. Одабир одеће, било лежерне, формалне или еклектичне, женама може дати увид у интересе и ниво софистицираности онога ко је носи.

5. Мирис тела

Мирис је снажан фактор привлачности. Телесни мирис може некога да привуче или одбије. Добра лична хигијена, укључујући коришћење нежних колоњских вода или дезодоранса, може оставити позитиван и трајан утисак. Насупрот томе, занемаривање личне хигијене може да створи непосредну препреку повезивању.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas