Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет свакодневних навика УСПЕШНИХ ЉУДИ: Мали кораци који вам могу потпуно променити живот

Ове навике можете да примените већ данас

1691578249_shutterstock_328558622.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Успех може бити ваш ако га стварно желите! Ова уобичајена реченица из психолошких приручника може звучати смешно, али напредак се осећа већ оног тренутка кад почнете да мењате своју свакодневицу.

 Да бисте започели, постоји неколико навика које треба да усвојите.

Будите се раније

Истраживања показују да се чак 44 одсто богатих људи пробуди три сата пре одласка на посао! Замислите колико продуктивнији можете бити у раним јутарњим сатима, без прекида или ометања. Искористите то време за прављење плана.

С ким се дружите

Бројне студије показале су да две трећине успешних људи проведу најмање пет сати месечно на повезивању с људима из исте сфере, иду на конференције, упознају нове клијенте, похађају семинаре, договарају састанке итд. Особе с којима се дружите одређују о чему ћете причати и шта ћете радити, а можете да промените исход своје каријере тиме што ћете се окружити успешним људима од којих можете нешто да научите.

Одлучност

Најуспешнији људи су они који су осетили жељу и радили на њој - и управо од тог тренутка постали су фокусирани на оно што желе све док то није постало њихова стварност. Пратите своју одлучност, игноришите буку и будите концентрисани на оно што радите.

Читајте да бисте научили

Они који су постигли некакав успех стално раде на свом знању и читају да би више научили. Око 80 одсто успешних људи нађе времена и да чита, јер тако уче и прате савремене токове.

Направите листу

Да бисте постигли циљ, морате детаљно да испланирате шта све треба да урадите. Већина богатих људи свакодневно прави то-до листе. Истраживања су показала да 67 одсто пословно успешних људи у свету испуни већину својих дневних обавеза јер имају јасно задате циљеве и предано раде на томе да их и испуне.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas