Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТЕСТ ЛИЧНОСТИ

Подсвест не можете да преварите: Оно што ПРВО ВИДИТЕ НА СЛИЦИ открива ваше највеће страхове и стрепње

Шта сте прво угледали на илустрацији - управо то открива шта вас заиста мучи!

1688995614_test-1.jpg
Фото: Инфобае принтсцреен
Oglas

Оно што приметимо на први поглед много тога може да открије о нашим навикама, жељама и очекивањима, али и о страховима које потискујемо.

Шта сте прво угледали на илустрацији изнад? Управо то открива шта вас заиста мучи.

Јабука

Црвена јабука у многим културама представља симбол љубави и пожуде.

Уколико вам је јабука прва „запала за око“, вероватно преживљавате дубока романтична искуства и страхујете да ваша осећања неће бити узвраћена.

Можда је време да отворите срце особи која вам се допада и сазнате истину, каква год она била.

Дете

Деца су оличење једноставности и искрености, чистоте душе и невиности. Уколико сте најпре запазили дечака на илустрацији, то говори да и даље трагате за вашим унутрашњим дететом које се не сналази најбоље у свету одраслих.

Можда сте и даље љути на некога из породице ко вас је некада повредио, можда сте несигурни или вам је пољуљано самопоуздање? Време је да размислите шта вас тачно мучи и како да се решите тих страхова.

Кловнови

Уколико су вам пажњу најпре привукла два кловна који стоје са обе стране врата на илустрацији, то открива да често мењате расположење и да водите бурне унутрашње битке.

Ни сами нисте сигурни како ћете реаговати у појединим ситуацијама, посебно онда када сте на „непознатом терену“ и са људима на које не можете да се ослоните. Несигурност и неповерење су ваши највећи страхови које покушавате да сакријете од других.

Паук

Вековима већ паук је симбол смрти и уништења. Ако је паук био прва ствар коју сте приметили на илустрацији, вероватно се налазите у тешкој животној ситуацији или у овом тренутку неки догађај перципирате као непремостив проблем.

Покушајте да сагледате ствари из друге перспективе – можда ћете лакше пронаћи решење за оно што вас мучи.

Лобања

Илустрација садржи оптичку илузију и ако сте одмах приметили лобању, то говори да у овом периоду не уживате у животу и да све што се догађа посматрате кроз мрачну призму. Такође, могуће је да се панично плашите смрти и често о томе размишљате, тугујући што нисте остварили оно што сте зацртали.

Уколико сте недавно изгубили особу која вам је много значила, врло је вероватно да ту лежи корен ваше узнемирености и „црних мисли“ којих не можете да се ослободите.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas