Oglas
· · Komentari: 0
TEST LIČNOSTI

Podsvest ne možete da prevarite: Ono što PRVO VIDITE NA SLICI otkriva vaše najveće strahove i strepnje

Šta ste prvo ugledali na ilustraciji - upravo to otkriva šta vas zaista muči!

1688995614_test-1.jpg
Foto: Infobae printscreen
Oglas

Ono što primetimo na prvi pogled mnogo toga može da otkrije o našim navikama, željama i očekivanjima, ali i o strahovima koje potiskujemo.

Šta ste prvo ugledali na ilustraciji iznad? Upravo to otkriva šta vas zaista muči.

Jabuka

Crvena jabuka u mnogim kulturama predstavlja simbol ljubavi i požude.

Ukoliko vam je jabuka prva „zapala za oko“, verovatno preživljavate duboka romantična iskustva i strahujete da vaša osećanja neće biti uzvraćena.

Možda je vreme da otvorite srce osobi koja vam se dopada i saznate istinu, kakva god ona bila.

Dete

Deca su oličenje jednostavnosti i iskrenosti, čistote duše i nevinosti. Ukoliko ste najpre zapazili dečaka na ilustraciji, to govori da i dalje tragate za vašim unutrašnjim detetom koje se ne snalazi najbolje u svetu odraslih.

Možda ste i dalje ljuti na nekoga iz porodice ko vas je nekada povredio, možda ste nesigurni ili vam je poljuljano samopouzdanje? Vreme je da razmislite šta vas tačno muči i kako da se rešite tih strahova.

Klovnovi

Ukoliko su vam pažnju najpre privukla dva klovna koji stoje sa obe strane vrata na ilustraciji, to otkriva da često menjate raspoloženje i da vodite burne unutrašnje bitke.

Ni sami niste sigurni kako ćete reagovati u pojedinim situacijama, posebno onda kada ste na „nepoznatom terenu“ i sa ljudima na koje ne možete da se oslonite. Nesigurnost i nepoverenje su vaši najveći strahovi koje pokušavate da sakrijete od drugih.

Pauk

Vekovima već pauk je simbol smrti i uništenja. Ako je pauk bio prva stvar koju ste primetili na ilustraciji, verovatno se nalazite u teškoj životnoj situaciji ili u ovom trenutku neki događaj percipirate kao nepremostiv problem.

Pokušajte da sagledate stvari iz druge perspektive – možda ćete lakše pronaći rešenje za ono što vas muči.

Lobanja

Ilustracija sadrži optičku iluziju i ako ste odmah primetili lobanju, to govori da u ovom periodu ne uživate u životu i da sve što se događa posmatrate kroz mračnu prizmu. Takođe, moguće je da se panično plašite smrti i često o tome razmišljate, tugujući što niste ostvarili ono što ste zacrtali.

Ukoliko ste nedavno izgubili osobu koja vam je mnogo značila, vrlo je verovatno da tu leži koren vaše uznemirenosti i „crnih misli“ kojih ne možete da se oslobodite.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas