Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Погледајте шта никако не смете носити у ТОРБИ: Фенг шуи стручњаци кажу да ћете привући СИРОМАШТВО и несклад

Избаците ствари које привлаче несрећу

1670840180_Foto-Shutterstock-novcanik.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Важи веровање да ствари које носите у торби могу утицати на вашу енергију и развој судбине.

Завирите у своју торбу. Шта се налази у њој? Фенг шуи стручњаци упозоравају да одређене ствари никако не треба носити у торби.

Морате да избаците све непотребно, јер то привлачи препреке на животном путу. Непотребне ствари краду енергију и доносе хаос. Све што вам више није потребно избаците из торбе, а хаос средите тако што ћете распоредити ствари по преградама. Верује се да ће вам ред донети олакшано доношење одлука.

Разбацан новац никако не треба држати у торби, већ га треба чувати искључиво у новчанику. Фенг шуи означава да новац разбацан по торби привлачи сиромаштво, недостатак финансија и поставља енергетске блокаде на путу развоја.

Прочитајте још: ФЕНГ ШУИ правила за 2023. годину: Сазнајте шта треба да ПРОМЕНИТЕ у вашем дому да бисте привукли срећу и новац

Такође, многи људи носе у торби старе рачуне. То вас враћа у прошлост, привлачи оптерећење и недостатак новца. Ово означава да са собом симболично носите старе проблеме и непотребне бриге, живите у прошлости.

Торба мора бити чврста – ово је знак среће и поуздане заштите. Уредна торба доноси хармонију и чува склад, а верује се да пословна торба треба да буде сређена,високо квалитетна и издржљива. Она симболично представља вашу кесу са новцем. Симбол је финансијског благостања.

Фенг шуи стручњаци такође истичу да торба не сме да буде претешка, јер то симболизује бриге и оптерећења. Сматра се да не треба држати торбу на поду, јер се верује да то привлачи сиромаштво. Потребно је свуда и у свему поставити уредност, мир, склад и чистоту, па се постарајте да ваша торба буде сређена и организована.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas