Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
КУПОВИНА ПРЕКО ИНТЕРНЕТА

Поручила је дугу, елегантну, црну хаљину, а оно што јој је стигло насмејало је ЦЕО СВЕТ! (ВИДЕО)

Једна девојка хтела да поручи мало другачију хаљину - црну, са дубоким деколтеом, која је у облику бодија, а са стране је имала шлеп плашт.

1618324522_pjimage--43-.jpg
Фото: Принтсцреен / ТикТок / лиллyпухалла
Oglas

Сви смо у једном тренутку били разочарани куповином преко интернета, али једној жени догодило се нешто много горе.

Прочитајте још: Поручио мобилни телефон, а добио тоталну другачију СТВАР! (ВИДЕО)

Наиме, користица друштвене мреже Тик Ток Лили Пухала, преко интернета је наручила савршену хаљину за своје венчање, али оно што је добила изгледало је сасвим другачије од онога што је видела на слици. На хаљину је чекала три месеца, а потпуно се шокирала оним што је добила.

Три месеца чекала да јој стигне жељена хаљина

У следећем видеу погледајте шта је Лили желела да добије, а шта је заиста добила. 

@лиллyпухалла

yеах со ф*цк сода цлуб иф тхеy евер аппеар агаин yоу схоулд пробс авоид ##греенсцреен ##wхатиwантед вс ##wхатигот##фаил

♬ оригинал соунд - Маделине

Желела је да на свом венчању понесе мало другачију венчаницу - црну, деолтирану, која је са стране имала дугачак црни шлеп плашт. Међутим, оно што је добила није ни налик оној хаљини са интернета, а многи су се нашалили и рекли јој да је добила савршен купаћи костим. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas