Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СВЕ ЗАБЕЛЕЖИО КАМЕРОМ: Певач доживео СРЧАНИ УДАР док је снимао видео за ТИК ТОК (ВИДЕО)

Певач је недавно доживео срчани удар

1648031768_pevac.jpg
Фото: ТИк Ток принтсцреен
Oglas

Метјуз Конор, доживео је срчани удар док је снимао видео за Тик Ток, а сада је снимак поделио и на популарној платформи.

Прочитајте још: Због ње се краљ Петар ИИ ПОСВАЂАО СА МАЈКОМ: Грчка принцеза је ПОСЛЕДЊА КРАЉИЦА СРБИЈЕ, а на тло наше земље никад није крочила (ФОТО)

На снимку се види како пушта игра из песму "Тхе Данце" испред свог аута, а онда му се пред крај слошило, ставио је руку на груди, а затим опипао пулс. Након неколико тренутака схватио је да има срчани удар.

- Ипак, заиста сам уложио цело своје срце у то“, написао је на Тик Току уз поменути видео.

- Нисам плесао уз музику неко време... требало је да приметим лупање срца на почетку - стоји у опису.

Чим је изашао из болнице, направио је још један ТикТок видео на коме се види како пева Бее Геес "Стаиин Аливе". Овај његов видео за само два дана прикупио је преко милион лајкова.

@цонорматтхеwсоффициал Реплy то @марио97аб ♬ оригинал соунд - Цонор Маттхеwс

Неки фанови нису били одушевљени овим његовим потезом, па су коментарисали да је претерао: - Начин на који је постављена моја здравствена анксиозност, заиста не би требало да ово гледам - закључио је пратилац.

Метјуз живи у Лос Анђелесу,  који се на сцени први пут појавио са обрадом песме Криса Брауна "Грасс Аин'т Греенер" 2016. Касније је упознао Кита Урбана у Нешвилу, који му је помогао да напредује у каријери.

Прочитајте још: Покојна Лејди Ди ово никада није могла да опрости принцу Чарлсу: Испливао детаљ са МЕДЕНОГ МЕСЕЦА

Сада има више од 152.000 пратилаца на ТикТок-у, објавље редовно видео записе музичких авантура, било да је у питању „нови Цха Цха Слиде“ или певање неколико песама у четири октаве.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas