Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОПРЕЗ

ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ: Због овог БИЗАРНОГ тренда већина ДЕВОЈАКА је у опастности (ВИДЕО)

Обратите пажњу на нуспојаве

1646214291_kapi.jpg
Фото: ТИк Ток принтсцреен
Oglas

Трендовуи на друштвеним мрежама постају све бизарнији, посебно они који се шире на Тик Току. Нови тренд, направио је општу пометњу, а највише су у опасности девојке, који су највећи конзументи овог тренда.

Прочитајте још: БОЛЕСТ КОЈА МОЖЕ ЗАДЕСИТИ СВАКУ ЖЕНУ: "Имам ожиљке од притискања боца са топлом водом на стомак да бих ублажила агонију"

Соларијуми су најактуелнији посебно пред летњу сезону, а уколико желите препланули тен, потребно га је посетити неколико пута. Ипак, сада се наводно појавио спреј за нос за самотамњивање, који наводно обећава таман тен, али "изнутра".

Како произвођачи наводе, овај спреј не мора да се прска само у нос, већ у било који отвор на телу. Ипак, где год да га напрскате веома је штетан и опасан.

Спреј није одобрен од здравствене организације

Упрскавањем у нос, он наводно производи меланин у кожи, који помаже и оним са веома светлом пути. Наводе да се резултат највише види, када сте изложени сунцу. Као резултат је полутрајна препланулост која постепено бледи.

Тренд коришћења овог спреја, постављен је на Тик Току, где поједини снимци конзумације истог имају преко 12 милиона прегледа. На једном снимку, може се видети девојка која спреј у нос и говори да би "радије умрла, него да буде ружна", док је друга одлучила да покаже ефекат, али су многи закључили како резултате није могуће видети брзо.

@кирстyелизабетханне @2бтаннед тхе бест евер #сунбед #таннинг #2бтаннед #гифтед ♬ и хопе ур мисерабле унтил ур деад - Несса Барретт

Ипак, како наводе признати стручњаци, ниједна управа није одобрила овај спреј, тако да конзумација на своју руку може бити веома опасна због његовог састава.

Прочитајте још: Потребно вам је МАЊЕ од 200 динара: Убрзајте уклањање СТРИЈА и ЦЕЛУЛИТА уз помоћ ова ДВА састојка

- У Америци су назални спрејеви или отопине за инхалирање класификовани као лекови што значи да морају проћи кроз поступак приаве нових лекова како би се могли легално да продају - рекла је биохемичарка Крупа Коестлине. На тржишту, цена овог спреја се креће и до 200 долара.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas