Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОТИВАЦИЈА

Потребна вам је МОТИВАЦИЈА? ФИЛМСКИ ЦИТАТИ ће вам помоћи да остварите своје снове

Свако од нас има снове и планове које жели остварити

1648551294_movie-g917e468a7_1280.jpg
Oglas

До остварења снова долази се некада лакше, некада теже, а оно што нас неминовно доводи до циља јесу упорност и вера.

Можда су неки од вас кренули на своје путовање мотивисани репликама из познатих филмова, а можда ће неки тек кренути. Нека филмови буду ваша инспирација и мотивација за путовање ка остварењу снова.

Кум – „Велики људи се не рађају такви, они одрастају такви.

Нико није рођен паметан. Знања се стичу током животног путовања. Ако сте од оних људи који мислие да знају све, то је прва препрека коју треба да превазиђете. Ништа вас више не научи у животу од искуства.

Сви краљеви – „Да бисте пронашли један објекат, једну велику истину или један пар изгубљених наочара, морате прво имати неколико приоритета у њиховом проналажењу.“

Сви који се налазе на путу ка остварењу сна морају веровати у успех. У том претварању сна у реалност не треба се обазирати на то шта други кажи, важно је да останете верни себи и доследни својим идејама.

Пхото: Пиxабаy

Роки – „Нико вас неће ударити јаче од тешкоћа живота.

Када добијате ударце, није важно колико ви јако можете да ударите, већ колико можете да истрајете и да се крећете напред. Доћи ћете у ситуацију да неће бити никога да вам помогне, али треба да идете напред не одустајући.

Девојка од милион долара – „Магију чини ризиковање нечега због једног сна који нико не види, осим вас.“

Оно што сте наумили да остварите другима може изгледати смешно, глупо, обесмишљено или им у крајњем случају може бити нејасно. Не дозволите да вас то поколеба, јер ви остварујете свој сан.

Лоренс од Арабије – „Велике ствари имају малу полазну тачку.

Не очекујте да претрчите пут од визије до њене реализације. До циља се долази постепеним прелажењем деоница. Почните од мањих и поступно их повећавајте. Кад се осврнете иза себе, видећете пређени пут на којем сте стекли нова знања и вештине које ће вам помоћи на следећој деоници. Свака нова пређена доница донеће нова искуства и приближити вас циљу.

БОНУС ВИДЕО:

 
 
 

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas