Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Правила ФЕНГ ШУИЈА за привлачење богатства: Два правила која увек треба да поштујете

Правила фенг шуи филозофије за које се верује да ће отерати сиромаштво

1693563710_Foto-Shutterstock-feng-sui-novac.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Према фенг шуију торба и новчаник су изузетно важни за енергију, а верује се да терет у торби, односно оно што у њој носите може утицати на вашу енергију, судбину и благостање, односно на финансије.

Завирите у своју торбу, без обзира на то да ли је то велика или мала торба, ранац или торбе које се везују око струка.

Торба је симбол финансијског благостања

Ташна коју носите мора да буде чврста, неоштећена – то је знак среће и поуздане заштите.

Уредна торба доноси хармонију и чува склад, а верује се да пословна торба треба да буде сређена, висококвалитетна и издржљива. Она симболично представља вашу кесу с новцем.

Стручњаци истичу да торба не сме да буде претешка, јер то симболизује бриге и оптерећења. Сматра се да не треба држати торбу на поду јер се верује да то привлачи лоше финансије. Важно је да у торби постоји ред, а неке ствари никако не треба носити у торби.

Непотребне ствари краду енергију и доносе хаос

Све што вам више није потребно избаците из торбе, а хаос средите тако што ћете распоредити ствари по преградама. Избаците све непотребно, јер то привлачи непотребне послове и препреке на животном путу.

Верује се да ће вам ред донети олакшано доношење одлука. Никако не треба држати разбацан новац по торби, већ га треба чувати искључиво у новчанику.

Према фенг шуију, новац разбацан по торби привлачи сиромаштво, недостатак финансија и поставља енергетске блокаде на путу развоја.

Многе жене носе у торби старе карте, непотребне папириће и рачуне које чувате у торби враћају вас у прошлост, привлаче оптерећење и недостатак новца.

То означава да са собом симболично носите старе проблеме и непотребне бриге, живите у прошлости, пише сајт крстарица.цом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas