· · Коментари: 0

Правио се мртав 321 дан и све снимао камером, а онда је добио улогу у најгледанијом серији (ВИДЕО)

Како би остварио свој сан, направио је бизарну ствар

1666861686_vegas.jpg
Фото: ТИк Ток принтсцреен/ливинг_деад_јосх

Џош Налеј из Кентакија, правио се мртав 321 дан и све је снимао камером и постављао на Тик Ток, а онда му се остварила и највећа жеља. Успео је да добије улогу у  најгледанијој америчкој серији ЦСИ.

Прочитајте још: Није се купао 67 година због страха: Најпрљавији човек на свету преминуо након што су га натерали да се окупа (ВИДЕО)

Он је био веома истрајан, јер је скоро годину дана на друштвеној мрежи Тик Ток, постављао снимке на којима глуми мртвака. Сваког месеца бивао је све бољи и бољи, а након што је постао вирални хит, успео је да буде запажен и од екипе из серије ЦСИ, који су му понудили улогу, да глуми мртвака.

 

@ливинг_деад_јосх #wхосwатцхинг #форyоупаге #цсивегас #фyп ♬ Амитyвилле Хоррор - Сцарy Халлоwеен Соунд Еффецтс - Халлоwеен Соунд Еффецтс

Он је за медије објаснио да није имао глумачког искуства, али да је временом научио да буде уверљив леш.

 

@ливинг_деад_јосх #ОверwатцхМе #фyп #цсивегас #форyоупаге ♬ Сунсет Ловер - Петит Бисцуит


- Не волим да причам пред камерама, али лако могу да лежим и понашам се као да сам мртав. Након што сам направио више од 300 ових постова, напредовао сам и постао бољи. У почетку сте могли да видите како дишем или лажну крв која је изгледала јаколоше. Онда сам одлучио да престанем да употребљавам крв и постао сам бољи у задржавању даха - рекао је Џош.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.