Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРЕЦИЗАН ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Оно што прво видите открива каква особа постајете када се заљубите

Брз тест личности који ће одати информацију или две о вашем стилу заљубљивања

1652261968__________________________________________________________________________55555555555555555555555555555.jpg
Фото: Олег Шуплиак
Oglas

Уметник Олег Шуплиак је познат по комбиновању лица људи и пејзажа у својој колекцији скривених слика.

Његово уметничко дело „Наша мисао, наша песма“ чине сликар и његов субјект, жена која стоји поред дрвета, мушкарац са брковима и мушкарац без бркова. У илузији су такође скривене куће и инструмент.

Стручњаци откривају да ако прво видите сликара и његову тему, ласерски сте фокусирани на особу коју волите.

Прочитајте још: ЛАСТ МИНУТЕ АКЦИЈА - ПРАВА АТРАКЦИЈА У WАYОУТ-У

Када нисте заљубљени, проводите време упознајући сваку особу коју сретнете. Не можете себи помоћи.

Они који виде мушкарца који нема бркове су озбиљнији и интроспективнији када уђу у везу.

Када сте у вези, то вам даје слободу да седите сами са собом и искреније доживите своје емоције.

Они који уоче даму поред дрвета виде сензуалност у свему.

С друге стране, гледаоци који су одмах уочили бркатог мушкарца имају потпуно посвећен приступ вези. Они се одомаће са другом особом већ током раних дана везе. Када нису заљубљени, тада се осећате као тиква без корена.

Прочитајте још: Оно што прво видите у овој оптичкој илузији открива КАКО ВАС ДРУГИ ДОЖИВЉАВАЈУ - многи ће се изненадити резултатом

Ипак, за ову категорју људи важи и упозорење. Сјајно је што вам заљубљеност даје нову свест о важности породице и дома као центра вашег живота, али не заборавите да и даље понекад треба да напустите кућу.

Ако сте успели да прво уочите куће, већа је вероватноћа да ћете имати десетогодишњи план на уму.

Гледаоци који прво виде инструмент нису нужно музички настројени, већ то указује на њихову креативност, која је посебно снажна када се заљубе.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas