Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СПАКОВАЛА КОФЕРЕ

Прва дама написала ОПРОШТАЈНО ПИСМО! Меланија напушта Белу кућу, а ово је поручила свим људима

Страст према помагању била је покретач политичке иницијативе прве даме САД-а.

1611042462_w_56491602.jpg
Фото: ЕПА/Цхрис Клепонис / ПООЛ
Oglas

Прва дама САД Меланија Трамп, која ће сутра када истекне председнички мандат њеном супругу Доналду Трампу, напустити Белу кућу, обратила се данас тим поводом нацији.

Како је навела у писму објављеном на сајту Беле куће, највећа част у животу била јој је да буде прва дама Сједињених Америчких Држава.

Прочитајте још: БОГ СЕ ЈАВИ! Данас је Богојављење, велики празник који сви СРБИ славе

Фото: ЕПА/Цхрис Клепонис / ПООЛ

- Инспирисали су ме невероватни Американци широм наше земље који подижу наше заједнице својом љубазношћу и храброшћу, добротом и грациозношћу. Протекле четири године биле су незаборавне. Сада када Доналд и ја закључујемо време у Белој кући, мислим на све људе које сам примила у своје срце и на њихове невероватне приче о љубави, патриотизму и одлучности", написала је Меланија Трамп.

У писму је захвалила и свим медицинским сестрама, лекарима, здравственим радницима и многим другима који раде на спасавању живота и изразила саучешће породицама које су изгубиле вољене због пандемије корона вируса.

Прочитајте још: СНОВИ су МИТ или истинска размишљања? Сетите се шта сте сањали прошле ноћи

- Сваки живот је драгоцен и молим све Американце да користе опрез и здрав разум како би заштитили угрожене, јер се сада испоручују милиони вакцина - наводи се у писму прве даме.

Страст према помагању била је покретач политичке иницијативе прве даме

- Покренула сам "Буди најбољи" како бих осигурала да ми као Американци чинимо све што је у нашој моћи да се побринемо за следећу генерацију. "Буди најбољи" се концентрисао на три стуба: благостање, безбедност на мрежи и злоупотребу опиоида - написала је прва дама о својој иницијативи.

Прочитајте још: Предиван потез ватрогасаца: Трогодишњем дечаку приредили незаборавано рођенданско изненађење (ФОТО)

Опраштајући се, она је захвалила америчком народу и написала да речи не могу да изразе дубину њене захвалности на привилегији да буде прва дама САД.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas