Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Само ЈЕДНА СТВАР је битна за СРЕЋУ: Ову причу о БОГАТСТВУ треба читати на почетку сваке ГОДИНЕ

Обавезно прочитајте ову поучну причу о богатству.

1641195957_christmas-g46284f286_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Новогодишњи празници су време када сводимо рачуне и утиске од прошле године, кад се подсећамо наших највећих изазова али и жеља које смо успели да остваримо.

Тада обично почињемо да маштамо и о оним стварима које желимо да постигнемо у наредној години, а није тајна да је међу њима увек и нешто више новца. Или много више новца? Да ли и ви желите богатство?

Прочитајте још: Савети стручњака како да НАПРАВИТЕ (И ОДРЖИТЕ) новогодишњу одлуку

Пре него што наставите са формулисањем својих новогодишњих одлука, не смете пропустити ову причу о богатству, параболу о двојици дечака, одраслих заједно у комшилуку.

Кренули су различитим животним путевима - један је постао сиромашни монах, а други богат и моћан министар једног краља.

Много година касније, срели су се и министар се сажали угледавши монаха, мршавог и у похабаној одећи.

"Да си научио како да служиш краљу, не би морао да живиш од шаке пиринча дневно", рече му дебељушкасти министар, сав улицкан, у скупом оделу. На то му монах одговори: "Да си научио да живиш од шаке пиринча дневно, не би морао да служиш краљу."

Наравно, већина нас живи негде између ове две крајности, али кад год бирате своје приоритете, размислите колико вам је, заправо, важно богатство а колико ваша слобода?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas