Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сањали сте да вам ОПАДА КОСА? Стручњаци откривају какву вам поруку преноси подсвест на овај начин

Сањати губитак косе носи много дубље значење

1693037697_shutterstock_539673532.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Снови могу бити лепи, опуштајући али има и оних који нас толико измора да на јави не можемо да функционишемо ни сатима након буђења. Неретко, када имамо стресан период наши снови могу бити веома исцрпљујући јер се у њима сакупе сви страхови са којима се боримо током дана.

Некада сањамо ствари које нас могу забринути, које не можемо у први мах повезати са догађајима које проживљавамо. Поједини су толико трауматични да се и будимо током ноћи презнојени и са убрзаним пулсем. Стручњаци пак имају објашњење за овакве феномене. Један од честих снова које је много људи имало је онај у којем сањамо како остајемо без косе. 

- Сањати да вам коса опада говори о губитку контроле у вашем животу - рекла је за Мирор Адора Вајинкуист, аналитичарка снова. 

У својој анализи она предлаже да размислите о свом животу и догађајима који су вам се десили у последње време. Након што процените која је то ситуација која вас мучи, а у којој осећате да губите конце, покушајте да је решите. Она додаје и да је битан начин на који у сну "остајете без косе". 

- Зависно од контекста сна, опадање косе може показивати да одбацујете старе идеје или уверења. То такође може значити да вам је понестало идеја или да не знате како да поступате или да наставите с одређеном ситуацијом - рекла је Лори Лоевенберг, друга аналитичарка снова,додавши да овакви снови приказују и раскрсницу на којој морамо донети одлуку и преломити на коју ћемо страну кренути. Боја косе такође игра значајну улогу.

На пример, ако су ваши праменови светлије боје у сну него што су иначе у стварном животу, то може значити да се ваш начин размишљања посветљује, можда се осећате просветљеним или имате паметну идеју. Ако у сну видите себе како шишате косу, то може значити да сте скратили планове или се можда предомислили у вези с нечим. Иако може бити узнемирујуће замислити да вам коса опада, то би могао бити начин на који вас ваш ум упозорава на друге бриге с којима се можда нисте спремни суочити, пише Вечерњи.хр

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas