Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Седам знакова који јасно показују да имате посла са ПОВРШНОМ ОСОБОМ: Немате шта да тражите са њима

Са њима никако не можете успоставити прави однос

1689070855_shutterstock_1899096634.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

дноси између људи су бескрајно занимљиви посебно када су у стању да успоставе диубоке и смислене релације. Ипак, многи људи нису створени за тако нешто. једноставна истина је да има много површних људи који не маре за много тога осим за спољашност.
Дакле, како можете рећи да имате посла са површном особом? Ево 11 непогрешивих знакова.

Опседнути су својим изгледом

Површни људи су ташти. Ако постоји огледало, вероватно ће га гледати и мучити се око своје косе, одеће или шминке већину времена. Често ћете их приметити како се заустављају поред рефлектујућих површина на улици, како ваде џепно огледало из торбе и подешавају обрве, или чешљају косу сваких пет секунди. То је зато што су превише самосвесни како изгледају у било ком тренутку, покушавајући да се увек наметну као најуглађенија верзија себе.

Воле да коментаришу изглед других људи

Што се више концентришете на то како изгледате, више се фокусирате на друге – а површни људи лако упадају у замку, упоређујући се са свима око себе. Од оваквих људи ћете углавном чути безброј коментара на рачун изгледа других људи, њихове одеће, фризуре или аутомобила које возе.

Не маре за дубоке ствари

Када разговор постане филозофски или политички, они се искључују. Површни људи воле да се фокусирају на опипљиве ствари у свом окружењу, ствари које могу да виде и разумеју, било да се ради о трачевима, материјалним стварима или култури славних.

Ако почнете да причате о животу после смрти или Шредингеровој мачки, вероватно ће им досадити и усмерити ток разговора на друго место. Нажалост, то такође значи да може бити прилично тешко изградити праве везе са њима јер не желе да копају дубље.

Питања нису њихова јача страна

Да ли сте икада разговарали са неким, само да бисте схватили да вас буквално свако може заменити и да друга особа не би имала ништа против? Површни људи су такви. Њихово незаинтересованост за вас је очигледна јер вам током разговора углавном неће постављати питања нити се интересовати за вас ни најмање. Питања постављају једино ако је неки сочан трач у питању.

Они уживају у оговарању

Желе да знају све најновије скандале, драме, сукобе и промашаје – делом из забаве, а делом зато што им помаже да схвате шта треба да избегавају да би њихов имиџ остао нетакнут. Ово је једна од ретких области у животу где показују снажан ангажман. Већи део разговора са површним људима ће се углавном и сводити на оговорање.

Осуђују

Један од највећих знакова да имате посла са неким површним је да нису отворени за нове перспективе и начине размишљања. Осим ако не долази од славне личности или неког другог коме се диве, наравно.
Уопштено говорећи, они једноставно воле да остану у свом сопственом балону где је све удобно и познато, тако да је све чудно или непознато застрашујуће.
Они се штите осудом, подругљивим примедбама или избегавањем.

Недостаје им самосвест

Потпуни недостатак самосвести је трешња на врху. Проблем са површним људима је у томе што нису заинтересовани да уроне испод површине, а то се односи и на њихов осећај себе.
Не размишљају о себи. Не размишљају о својим слабостима и о томе како би могли да се побољшају. Они су прилично задовољни такви какви јесу, а ако дате неке конструктивне повратне информације, вероватно ћете наићи на потпуно неслагање.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas