Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СИНДРОМ КОЈИ ИМА САМО 100 ЉУДИ НА СВЕТУ: Када скине капу, овог дечака пореде са Ајнштајном (ФОТО)

Погледајте крајње необичну фризуру малог дечака

1692615773_DECAK.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - унцомбабле_лоцкс
Oglas

Када је малени Локлан Самплс имао осам месеци, његовим родитељима Кејт и Кејлебу је било сасвим јасно да он није као и сваки други дечак... А све због крајње необичне фризуре! Овај дечачић имао је гомилу светлоплаве, тршаве косе која је стално изгледала као да је под утицајем жестоког ветра.

Кејт је медијима рекла да јој се допадала непослушна, "дивља" коса њеног сина, али да је знала да то није уобичајена појава. У то ју је уверила и насумична порука једне жене која ју је на Инстаграму упитала да ли њен син има УХС синдром, односно синдром "неочешљане" косе.

 

Ова порука заинтересовала је Кејт, која је након тога одвела код педијатра, где је убрзо утврђено да дечак заиста има овај редак генетски поремећај који карактерише изразито светла, мека коса која увек делује "наелектрисано". Стање је толико ретко да је Локлан заправо само један од 100 познатих случајева широм света.

"Нема других здравствених проблема или тегоба. Лакнуло нам је. Мислили смо ако дете већ мора да нам има редак генетски поремећај, нека то буде "луда" коса", рекли су Самплсови.

 

Кејт је објаснила и да свог синчића повремено само очешља, те да нема посебан начин на који одржава његову косу: "Не сећам се ни када сам му последњи пут опрала косу. Она се не прља и не масти, мекана је и може да буде ломљива".

"Моју бебу пореде са Ајнштајном"

 

Кејт је рекла и да људи готово без изузетка реагују на Локланову косу, а коментари су увек позитивни.

"Он чини људе срећним. Воле његову косу, радознали су, желе да је додирну. То је увек питање број један које добијам", каже ова мама.

Она је додала да свог синчића зове "маслачком", али Локлана пореде и са неким занимљивим људима.

"Често га пореде са Доналдом Трампом или Борисом Џонсоном. Кажу и да подсећа на Ајнштајна, а зову је и "бебом Били Ајдола"", истиче Кејт.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas