Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУМАЧЕЊЕ СНОВА

Снови који НАЈАВЉУЈУ УДАЈУ - Сигурни знаци у које су веровали наши стари

Народна веровања опстају и данас.

1633944072_Depositphotos_80906198_XL.jpg
ФОТО: Депозит
Oglas

Многи се руководе тајним знаковима, када је у питању доношење животних одлука, поготово када је у питању љубав.

Према народним веровањима, раличити снови вам могу најавити скору удају/женидбу или нову љубав.

Прочитајте још: Ко је, у ствари, ДРВЕНА МАРИЈА? Ево како је настао чувени српски израз

Снови који најављују венчање

1. Жеђ

Утолити жеђ у сну означава да је дошло време када можете да испуните све о чему сте сањали, а ако неко прижељкује брак, баке су увек тумачиле да ће онај који сања бити испрошен.

Покушајте да се сетите што више детаља из сна, као и атмосфере, јер је у томе кључ правилног тумачења

2. Ексер

Уколико санајте да закивате ексере и да вам то иде од руке, онда ће вам и у животу ићи од руке, ваше наде и очекивања ће се остварити, па тако и оне везане за удају/женидбу. Исти сан може да значи да ћете отклонити опасност. Ако у сну пронађете ексер, испуниће вам се жеља и поправиће вам се материјална ситуација. Криви ексери нису добар знак и треба да пазите на кућу и породицу.

Фото: Пиксабеј

3. Железница

Сањати железницу може да буде јака метафора за немогућност промене курса. Могуће је да вам овај сан указује на потребу за променом, па се овај сан често тумачио да је дошло време за женидбу, као ново поглавље у животу. Ако су шине блокиране, можете очекивати проблеме у пословима.

4. Журба

Сањати да сте у журби сугерише да сте можда неприпремљени за неку ситуацију, а уколико сневачу предстоји свадба, тумачило се да није спреман за брак. Овај сан такође може да значи да сте у будном животу увек у журби и да не одвајате довољно времена за важне ствари.

Прочитајте још: Пет УЗНЕМИРУЈУЋИХ знакова да сте духовно надарени - Ствари које виде и осећају само ПОСЕБНИ људи

5. Експлозија

Сањати да сте сведок експлозије означава да ће ваш живот да експлодира. Предстоји вам велика шанса за побољшање живота. Уколико је сан био неутралан, односно, да се нисте плашили експлозије или да вас је чак огрејала, тумачи се да вам ускоро предстоји велико весеље, попут свадбе.

6. Ждребе

Сањати ждребе означава нове успешне подухвате. Видети у сну ждребе може да означава нову, свежу животну енергију. Уколико у сну јашете ждребе, то указује да ћете се ускоро удати.

Пратите све околности у сну, у којем се појављују ставри са листе и сами растумачите .

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas