Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет УЗНЕМИРУЈУЋИХ знакова да сте духовно надарени - Ствари које виде и осећају само ПОСЕБНИ људи

Да ли понекад радите и осећате нешто што је крајње уврнуто и чудно?

1633516358_Depositphotos_278423948_XL.jpg
ФОТО: Депозит
Oglas

Радите нешто спонтано и не можете заиста рећи зашто вам је пало на памет да то учините? Да ли увек осећате да вам нешто недостаје на овом свету? Ако вам се догађају ове ствари, то показује да духовни свет жели да ступи у контакт са вама - имате духовни позив на који морате обратити пажњу.

Прочитајте још: Ко је, у ствари, ДРВЕНА МАРИЈА? Ево како је настао чувени српски израз

Знаци духовне надарености


1. Осећате да морате бити негде, а не можете да одредите где је то.

Постоје тренуци, када се осећате ван овог простора (света). Дубоко сте изгубљени у мислима и већ видите себе у другом свету који не можете описати, понекад вам се привиђају старије, годтово древне особе, када доживљавате ово стање. 

Осећате да желите нешто да учините - можда је то информација коју ћете пренети. Ако сте ово ви, онда сте духовно надарени.

Фото: Депозит

2. Ваш инстинкт осећа шта ће се ускоро догодити.

Инстинктивно можете читати између редова и осетити шта ће се ускоро десити блиском пријатељу. Из сажаљења ћете се покајати и сажалити се над оним што ће се ускоро догодити. Можете осетити опасност издалека, па се осећате одговорним и желите да се побринете за заштиту ових људи, на крају, ако се догоди оно што вам је интуиција предвидела, постајете тужни и осећате се беспомоћно.

Узбуђење из сна вас држи и неколико минута након буђења

3. Будни сте у поноћ.

Нисте подесили звоно за аларм да вас пробуди у поноћ, али једноставно се догоди да сте углавном будни у непарним сатима (од 1 до 4 сата ујутру) можда уз помоћ ноћних мора или звука нечега осим аларма. То значи да вас духовно царство позива да се повежете са својим духовним даром, који треба да употребите.

Прочитајте још: Ко пева за време јела, венчаће се за ЛУДОГ човека или жену: 13 НАРОДНИХ ВЕРОВАЊА која се и данас поштују!

4. Ваши снови су увек испуњени.

Сан се односи како на снове, тако и на визије. Ако се обично догоди оно што сте видели и причали, онда сте и ви у овој категорији- духовно сте надарени.

5. И даље сте у контакту са својим сном након много минута.

Не уживају сви у овоме - да се пробуде из сна и још увек се сете шта су сањали након неколико минута. Ако сте тип који након што се пробуди и након неколико минута има сећање на снове који ођекују у вашем свесном и подсвесном уму, онда спадате у категорију оних који су духовно надарени.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas