Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"СВАКОГ ЈУТРА ПИЈЕМ УРИН": Бивши Версаће модел све оставио у ШОКУ тајном млађег изгледа (ФОТО)

Трој Кејси (55) је некадашњи модел који је радио за Версаће и друге велике брендове, а сада је „life coach“ и „исцелитељ“.

1640352530_1214744176.jpg
Фото: Принтскрин/Fejsbuk
Oglas

Трој живи у Аризони. Каже да редовно пије свој урин, а последњих 17 година га је увео и у своју рутину одржавања коже, па га наноси два пута дневно на лице. Како ни то није довољно, држи седмодневни пост само на урину а понекад користи и урин у таблетама. Разлог – то га одржава здравим и младим. Бар он тако тврди.

Трој који је направио солидну каријеру као модел радећи највише за Версаће, каже да је „терапија урином“ добро позната пракаса, али се о њој не прича довољно иако је, како тврди, она пуна амино киселина, матичних ћелија и антитела.
– Пијем свој урин сваког јутра. Коришћење одстајалог урина је фонтана младости и помаже ми да одржим форму. Имам 55 година и већина људи у мојим годинама се не осећају тако добро, нити изгледају добро као ја. Нико не може да оспори то да сам добро грађен а све то захваљујући томе што живим и здраво се храним и користим природне методе за лечење. Људи би требало да се боје јер једу лошу храну и користе вештачки направљене дроге. Зашто би се плашили сопственог урина – пита се Трој.

Прочитајте још: Заправо је добра ствар ако сте јако лоши у паковању поклона - Ево шта кажу научници

Како каже, док је био у двадестим годинама, почео је да се бави моделингом, живео је и радио у Милану, Њујорку и Лондону, ишао стално на журке, није пазио на себе.

– И, шта је био резултат – био бих надут јер сам задржавао воду и у телу и у лицу. Некада бих био толико надувен да би ми агент рекао да прескочим снимање које сам имао заказано тог дана. То је почело да ми утиче и на живот и на каријеу тако да сам почео да мало више читам о нутриционизму и прешао сам на биљне лекове, почео да постим с времена на време и да једем стварно здраву храну. Брзо сам видео резултате. Тако сам се навукао да учим о природним и древним начинима исцељивања – каже он.
Трој каже да се за терпију урином, познатом и као „шивамбу“ у ајуверде медицини, заинтересовао 2004. године.

– Први пут када сам пробао урин био сам на путу. Требало ми је пет сати да стигнем тамо где сам кренуо и нисам хтео да станем, тако да сам уринирао у чашу и попио. Помислио сам да није толико лоше. Заправо сам имао само баријеру у мозгу. Одмах сам осетио електрицитет како струји кроз мене. После тога сам пио урин с времена на време.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Troy Casey (@manclanarmy)

Трој је учио све више о томе, постио на урину а онда је почео и да користи таблете са урином који би одстојао, направљен у облику таблете које је стављао у ректум. Тврди да су резултати невероватни. Сада има више снаге и енергије, боље је воље а каже да му поможе и да одржава кожу.
 
– Мислим да је многима тешко да поверују и да ће проћи пуно времена пре него урин почне да се користи попут крема за лице, али мислим да је одличан за антиејџинг. Мени помаже.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas