Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Свекрва је покушала да отрује младу на дан венчања: Трагедија спречена у последњем тренутку (ВИДЕО)

Венчања су сама по себи стресна, али када се родитељи умешају може да дође и до непредвиђених околности

1649338273_mlada.jpg
Фото: унспласх.цом
Oglas

Једна организаторка венчања, испричала је детаљ са једне свадбе коју је организовала, када је свекрва покушала да отрује будућу снајку.

Прочитајте још: НЕСВАКИДАШЊА ИСПОВЕСТ: Жена ЗАБОРАВИЛА 20 година свог живота након што се ПРЕХЛАДИЛА (ФОТО)

– Све почиње сасвим нормално. У мојим папирима била је белешка: "Млада је озбиљно алергична на кокос." Посластичарница је то знала, торта није садржала кокос и били смо спремни за венчање – испричала је Кејли, те додала како је за време коктела, између церемоније и пријемне вечере, приметила непланирану доставу колача -испричала је на свом Тик Току организаторка и наставила:

– Мајка младожење открила је како их је она наручила, те да је само хтела да обезбеди да сви имају довољно десерта. То није тако необично – објаснила је. Међутим, након сечења торте, ствари су ескалирале. Свекрва је узела један колач и њиме понудила младу. Млада је пристала да проба слаткиш, али на срећу младожења је све видео и спречио је:

 

@_цал_цифер Реплy то @баилеyбуттарс Схе wас нутс. #wеддингпланнинг #мотхеринлаw #сторyтиме #wеддингвенуе #wеддингхоррорсторy #wеддингтикток #мотхеринлаw ♬ оригинал соунд - Цаллие

- Знаш да је алергична на кокос - викнуо је узнемирени младић.

"Несреће се дешавају сваког дана"

– Колач је био прекривен кокосом. Срећом, младожења је то приметио и није јој дао да га поједе. Уследила је тишина од 15 секунди. Нико се у просторији није померио. Младожења гледа у своју маму. Млада изгледа апсолутно ужаснута и уплашена, а младожењина мајка, која је покушала да отрује своју снају, изгледа као да нема ниједне бриге – наставила је органзаторка:

Прочитајте још: Исповест девојке која НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАСМЕЈЕ: Шест пута покушала да одузме себи живот, а онда решила да НАПРАВИ ПРОМЕНУ (ФОТО)

- Ти си ужасна особа! Никад ниси подржавала ову везу, али ово је стварно ниско чак и за тебе. Могла си да је пошаљеш у болницу, могла је да доживи анафилактички шок - викао је на своју мајку преплашени младић, док му је мајка мирно одговорила да се несреће дешавају сваки дан.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas