· · Komentari: 0

Svekrva je pokušala da otruje mladu na dan venčanja: Tragedija sprečena u poslednjem trenutku (VIDEO)

Venčanja su sama po sebi stresna, ali kada se roditelji umešaju može da dođe i do nepredviđenih okolnosti

1649338273_mlada.jpg
Foto: unsplash.com

Jedna organizatorka venčanja, ispričala je detalj sa jedne svadbe koju je organizovala, kada je svekrva pokušala da otruje buduću snajku.

Pročitajte još: NESVAKIDAŠNJA ISPOVEST: Žena ZABORAVILA 20 godina svog života nakon što se PREHLADILA (FOTO)

– Sve počinje sasvim normalno. U mojim papirima bila je beleška: "Mlada je ozbiljno alergična na kokos." Poslastičarnica je to znala, torta nije sadržala kokos i bili smo spremni za venčanje – ispričala je Kejli, te dodala kako je za vreme koktela, između ceremonije i prijemne večere, primetila neplaniranu dostavu kolača -ispričala je na svom Tik Toku organizatorka i nastavila:

– Majka mladoženje otkrila je kako ih je ona naručila, te da je samo htela da obezbedi da svi imaju dovoljno deserta. To nije tako neobično – objasnila je. Međutim, nakon sečenja torte, stvari su eskalirale. Svekrva je uzela jedan kolač i njime ponudila mladu. Mlada je pristala da proba slatkiš, ali na sreću mladoženja je sve video i sprečio je:

 

@_cal_cifer Reply to @baileybuttars She was nuts. #weddingplanning #motherinlaw #storytime #weddingvenue #weddinghorrorstory #weddingtiktok #motherinlaw ♬ original sound - Callie

- Znaš da je alergična na kokos - viknuo je uznemireni mladić.

"Nesreće se dešavaju svakog dana"

– Kolač je bio prekriven kokosom. Srećom, mladoženja je to primetio i nije joj dao da ga pojede. Usledila je tišina od 15 sekundi. Niko se u prostoriji nije pomerio. Mladoženja gleda u svoju mamu. Mlada izgleda apsolutno užasnuta i uplašena, a mladoženjina majka, koja je pokušala da otruje svoju snaju, izgleda kao da nema nijedne brige – nastavila je organzatorka:

Pročitajte još: Ispovest devojke koja NE MOŽE DA SE NASMEJE: Šest puta pokušala da oduzme sebi život, a onda rešila da NAPRAVI PROMENU (FOTO)

- Ti si užasna osoba! Nikad nisi podržavala ovu vezu, ali ovo je stvarno nisko čak i za tebe. Mogla si da je pošalješ u bolnicu, mogla je da doživi anafilaktički šok - vikao je na svoju majku preplašeni mladić, dok mu je majka mirno odgovorila da se nesreće dešavaju svaki dan.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.