Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Одговорите искрено на питања и откријите своју СКРИВЕНУ страну

Погледајте скривене аспекте своје личности

1670509504_Foto-Shutterstock-podsvest.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Пред вама је психолошки тест који вам нуди могућност откривања неких назнака скривених аспеката личности, али можда и нешто више од тога.

Прочитајте још: Шта ПРВО СЛОВО вашег имена може рећи о вама? Према мишљењу старих Латина оно има велику СИМБОЛИКУ

Питања:

1. Налазите се на излету и након дуге шетње изненада наилазите на:

а) Врло привлачну особу
б) Пећину
ц) Раскрсницу
д) Необичну кућу

2. Понуђене су вам четири карте на избор, коју од њих ћете одабрати:

а) Ас каро

б) Ас пик
ц) Ас треф
д) Ас херц

3. Мучи вас језива ноћна мора и нагло се будите из сна, зато што:

а) Горите у страшној ватри или пламену.
б) Падате са непрегледне висине и пропадате у бескрај или таму.
ц) Неко вас прогони.
д) Давите се у води.

4. Неко вам је поклонио:

а) Привезак
б) Сат
ц) Шешир
д) Парфем

5. Необично важан "детаљ" у вашој кући је:

а) Огледало изнад кревета
б) Огроман ђакузи у сјајном купатилу
ц) Дискретно осветљење и прозори
д) Велики и топао камин уз удобну софу или лежај

6. Понуђене су вам четири ствари на избор, коју ћете од њих одабрати:

а) Стари новчић
б) Песчани сат
ц) Лампу.
д) Старински кључ

7. Да можете да казните свог најгорег и највећег непријатеља, ви бисте учинили то на следећи начин:

а) Послали би га на пусто место
б) Одузели му оно што највише воли
ц) Уцена
д) Осудили га на вечну самоћу

8. Пред вама се налази шпил карата, ви сигурно извлачите:

а) Аса
б) Краља
ц) Џокера
д) Даму / жандара херца.

9. Осећали бисте се потпуно беспомоћно када би се десило:

а) Да је око вас бескрајна тама
б) Да останете потпупно непокретни и паралисани
ц) Да вас неко затвори у лавиринт из којег нема излаза
д) Да останете сами на свету након апокалипсе

10. Услед ужасног пожара или несреће, можете да учините само један покрет и том приликом да спасите:

а) Свог љубавника(цу)
б) Десет познатих особа
ц) Сестру / брата
д) Четрдесет непознатих особа

11. Добили сте златну рибицу која може да испуни само једну жељу, ви ћете одабрати:

а) Комплетну и савшену промену изгледа, успех и моћ
б) Путовање кроз време
ц) Бескрајну младост
д) Срећу и љубав

12. Ваша неостварена фантазија је:

а) Да имате моћ и да будете лидер
б) Да имате миситичну моћ и да постанете чаробњак
ц) Да по потреби постанете невидљиви
д) Да имате крила

13. Повремено осећате страх од:

а) Неуспеха и немоћи
б) Губитка и сиромаштва
ц) Издаје и преваре
д) Самоће и болести

14. Налазите се у прилици да добијете дар, одабраћете:

а) Еликсир вечности
б) Аргусово - свевидеће око
ц) Чаробан штапић
д) Камен знања и мудрости

15. Да можете, ви бисте желели да:

а) Да управљате светом
б) Да посетите друге светове
ц) Да упознате и доживите тајанствено/мистично.
д) Да посетите најлепша места на свету

16. Желите да се опустите у својој кући уз добар филм, који жанр највише одговора вашем расположењу:

а) Акциони/еротски
б) Комедија/мјузикл
ц) Научнофантастични
д) Психолошка драма/љубавни

Уколико имате највише одговора под А:

За вас се највећи животни изазови крију у другим људима и у односу са њима; кроз њихове поступке, понашање и деловање. Покреће вас велика страст, импулс који се заснива на чулности, путености, додиру, хедонизму, ужитку. Без обзира колико делујете снажно (психички или физички) у основи ви не можете без других. Тежите ка екстремима, дозвољавате другима да вас усреће, али такође и да вас разочарају, осујете и повреде.

За вас фактор искуства нема битан утицај, склони сте понављању принципа истих грешака у новим или сличним ситуацијама, као и са новим особама. Понекад ходате по танкој линији између радости и туге, среће и несреће, стваралачког и рушилачког нагона... као у играма без граница вама је важно да се крећете и да идете даље кроз живот. У суштини ви сте слабији него што се представљате пред својом околином и него што то други мисле. Понекад не умете да се зауставите у критичном тренутку. Имате наглашену склоност ка илузијама.

Уколико имате највише одговора под Б:

Ви имате наглашену потребу да истражујете свет око себе, али првенствено зарад задовољења личних порива. Када остварите своје циљеве и задовољите своје широке апетите, онда и други могу да буду задовољни. Ужитак, радост и срећу делите са другима, али заузврат очекујете неко посебно задовољство. Веома сте упорни у својим намерама и скоро увек проналазите начин или оправдање да остварите своје циљеве.

Уколико сте разочарани, тужни или повређени, тражите начин да брзо потиснете своју слабост. Искуство на Вас делује врло поучно, али понекад због скривене слабости умете да попустите пред новим изазовом. У суштини Ви сте јачи него што се представљате пред својом околином и него што то други мисле. Али, Вама су потребни други да бисте се зауставили у критичном тренутку.

Уколико имате највише одговора под Ц:

Ви умете да скренете пажњу или да оставите утисак, већ на први поглед или кроз необичан стил понашања и оригиналност. Привлаче вас несвакидашње ситуације, већи екстреми, понекад желите да прекорачите правила или "постављене границе". Несвесно се управљате по принципу: када је добро вама - добро је и другима, када је лоше вама - другима је још горе. Поседујете огромну енергију, али није лако контролисати ту снагу која осцилира. Позитиван пулс ствара могућност за радост, узитак и срећу, али вас унутрашњи импулс за променом је јачи од потребе да се усталите.

Када сте разочарани, тужни или повређени, учинићете све што је потребно да "елиминишете" непријатност. Учите на својим грешкама и умете да предимензионирате стварност или свет око себе. Прекиди, одрицање и кажњавање је цена коју плаћате или наплаћујете за различите пропусте. У суштини ви сте слабији него што се представљате пред својом околином и него што то други мисле. Ваша велика слабост је, да не умете да се зауставите у критичном тренутку. Имате склоност ка различитим опсесијама.

Уколико имате највише одговора под Д:

Код вас је наглашена велика маштовитост и емотивност, али управо та дубока емотивност представља вашу највећу и истовремено најслабију страну личности. Уколико своју енергију усмеравате ка афирмацији и задовољству, ако вас прати хармоничан однос са другима - ви представљате бескрајни извор радости.

У суштини ви сте јачи него што се представљате пред својом околином и него сто то други мисле. Имате сјајан инстинкт за самоодржањем, умете да предосетите опасност или невољу и када се нађете у непријатној ситуацији - то је зато сто сте сами тражили нови изазов, искуство или нешто немогуће. Ви умете да се зауставите у критичном тренутку, али, ако желите умете да зауставите и друге. Имате наглашену склоност ка великим фантазијама.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas