Oglas
Oglas
· · Коментари: 2

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Шта сте прво угледали на слици? Само ретким људима ово западне за око

Погледајте шта ова фотографија може рећи о вашој личности

1658303895_zaba-750x430.jpg
Фото: Принтсцреен/Тwиттер - Пенсадор
Oglas

Тестови личности засновани на оптичким илузијама и тумачењу облика на сликама користе се у психологији од давнина. Начин на који видимо оно што нам је пред очима, као и ствари које нас окружују, доста говори о нама.

Овакви тестови засновани на личном доживљају илустрација, по систему „шта прво видите на слици“, изузетно су популарни на друштвеним мрежама, а прилично су прецизни. Осим што вежбају наше менталне способности и вид, овакви тестови су и врло забавни! 

Прочитајте још: КАКО СЕ ПИШЕ: "НЕГОЛИ" или "НЕГО ЛИ"? Само је један облик тачан

Потребан вам је минут да решите овај једноставан тест, који ће разотркити какви сте заправо. Питање је – коју животињу сте прво видели на илустрацији – жабу или коња?

ЖАБА
Већина људи прво види жабу. Ако сте и ви у овој групи, то значи да сте отворена особа која не воли да компликује живот. За вас важи стара изрека „што на уму, то на друму“. Трудите се да будете искрени и директни у односу према другима, без обзира на последице. Људи вас доживљајвају као неког у кога се могу поуздати, особу од поверења и од речи. Не служите се триковима, не постоји „задња мисао“ у вашим поступцима и због тога вас људи цене, преноси Аура.ба.

КОЊ
Мањи је број људи који на први поглед на овој слици виде коња. Ако сте и ви међу њима, пробајте да благо нагнете главу улијево. А сад? Они који су „на прву лопту“ уочили ову животињу су врло интелигентне особе, изражено аналитчког ума. Ове особе ретко доживљавају ствари на начин на који их други виде. Имају критички став према свему, не вјерују ауторитетима и радије ће на основу свог искуства и промишљања донети закључке, него да усвоје мишљење и ставове других.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas