Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТЕСТ ЛИЧНОСТИ

Тест поуздан 98%: Оно што сте прво угледали на илустрацији, открива све ваше тајне

Уз тестове личности свакако ћете се добро забавити

1688041302_jabuka-naslovna.png
Пхото: Твитер принтсцреен/ пенсадор
Oglas

Психолози кажу да је 98% тачан тест који је пред вама! Погледајте пажљиво илустрацију у наставку и реците шта вам је на њој прво привукло пажњу! У анализи илустрације сазнаћете шта симболизује ваш избор!

 

Јабука

Симбол живота, мудрости и здравља. Представља потпуност, апсолутност и јединственост. Означава особу пуну живота, срећну у љубави, веселог духа. Половина јабуке овде за вас наговештава кратку, али страствену авантуру!

Лептир

Симболизује у вашем животу нешто радосно, ново. Скинућете ускоро са себе бреме које вас одавно оптерећује. Осетићете како сте млади и безбрижни, уживаћете у срећи свог постојања. Чека вас срећа у љубави, уживајте у потпуности! Лептир се на нашим просторима повезује са лепотом и нежношћу и један је од најјачих симбола љубави. Посебно оне младе, невине и неспутане. Сам поглед на овог веселог инсекта је довољан да схватимо позадину ове асоцијације: његов лет са цвета на цвет је јасан приказ веза које човек свакодневно остварује са својом околином. Он је симбол човекове тежње која гласи – остати вечно млад, макар у срцу!

Нож

Говори о томе да је време направите промене у животу. Време је да одсечете нешто старо. Нож је симбол љутње, агресије и/или раздвајања. Треба да нешто „исечете“ односно одстраните из свог живота. Можда је у питању слабљење неке везе или односа. Будите одлучни и јасни. Исто тако, нож представља и неку врсту сексуалне тензије и сексуалног супротстављања.

Гусеница

Говори о вашем страху и збуњености. Симболизује доста посла, ситних проблема и обавеза. Гусеница представља овоземаљски живот, чаура представља телесну смрт, лептир који се ослобађа из чауре представља ослобођење. Одбаците оклоп и полетите слободно, преноси прва.рс.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas