Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тинејџерка спасила мајку сигурне смрти након што је чула ЧУДНО ХРКАЊЕ (ВИДЕО)

Девојчица спасила живот мајци

1651392057_sss.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен
Oglas

Мелиса Дол, која је тада имала 14 година, схватила је да са њеном мајком нешто није у реду, након што је чула да њена мајка чудмо хрче.

Прочитајте још: СВИ СЕ ОКРЕЋУ ЗА ЊОМ: "Момци воле да флертују са мном, али доживе шок када устанем" (ФОТО)

Тинејџерка је заспала у мајчином кревету, а онда се пробудила у тренутку када су почели проблеми њене мајке. Клер је током спавања, почела да испушта чудне звукове, али њена 14-годишња ћерка, схватила је да њена мајка има неки проблем и применила је знање из прве помоћи коју је тада имала у школи.

- Правила сам буку попут хркања, које је пробудло Мелису, иако се ја тога не сећам. Погледала ме је и схватила да не изгледам добро, јер нисам реаговала. Позвала је 999, а они су је упутили шта треба да ради, јер прва кола Хитне помоћи могу да дођу тек кроз 40 минута. Стање ми се нагло погоршавало, а стицајем околности Мелиса је у школи имала прву помоћ, па је то и примењивала док је била на вези са докторима - рекла је Клер и додала да је срећа што је Мелиса била са њом у кревету ту ноћ:

- Да Мелиса није знаша шта да уради оног јутра кад сам доживела срчани застој, умрла бих. Био је то такав случај, али ми је на крају спасила живор, јер да није приметила шта се догађа, ја сада не бих била овде - додала је.

Лоша прогноза

Клер је хино превезена у болницу на интензивно оделење, а онда је уследио шок, јер је била у коми три дана. Лекари јој нису давали велике шансе, али она се након лоших вести пробудила.

- Пробудила сам се и осећала као да сам спавала цео викенд. Нисам имала појма шта се догодило и како сам се нашла у болничком кревету. Прво што сам тражила када сам се пробудила, била је торбица са шминком, а забринута сам била и за свог пса - каже Клер, док су је остали гледали у неверици:

- Управо смо се припремали за твоју сахрану, а ти седиш и причаш као да се ништа није догодило - упитали су је чланови породице.

Прочитајте још: Ово је НАЈПРЉАВИЈИ ЧОВЕК на планети! Ево како изгледа након што се није купао 69 година (ВИДЕО)

Лекари нису утврдили због чега је дошло до срчаног застоја, али Клер сада има уграђен дефиблиратор уграђен у груди, који регучише њен срчани ритам.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas