Oglas
· · Komentari: 0

Tinejdžerka spasila majku sigurne smrti nakon što je čula ČUDNO HRKANJE (VIDEO)

Devojčica spasila život majci

1651392057_sss.jpg
Foto: YouTube printscreen
Oglas

Melisa Dol, koja je tada imala 14 godina, shvatila je da sa njenom majkom nešto nije u redu, nakon što je čula da njena majka čudmo hrče.

Pročitajte još: SVI SE OKREĆU ZA NJOM: "Momci vole da flertuju sa mnom, ali dožive šok kada ustanem" (FOTO)

Tinejdžerka je zaspala u majčinom krevetu, a onda se probudila u trenutku kada su počeli problemi njene majke. Kler je tokom spavanja, počela da ispušta čudne zvukove, ali njena 14-godišnja ćerka, shvatila je da njena majka ima neki problem i primenila je znanje iz prve pomoći koju je tada imala u školi.

- Pravila sam buku poput hrkanja, koje je probudlo Melisu, iako se ja toga ne sećam. Pogledala me je i shvatila da ne izgledam dobro, jer nisam reagovala. Pozvala je 999, a oni su je uputili šta treba da radi, jer prva kola Hitne pomoći mogu da dođu tek kroz 40 minuta. Stanje mi se naglo pogoršavalo, a sticajem okolnosti Melisa je u školi imala prvu pomoć, pa je to i primenjivala dok je bila na vezi sa doktorima - rekla je Kler i dodala da je sreća što je Melisa bila sa njom u krevetu tu noć:

- Da Melisa nije znaša šta da uradi onog jutra kad sam doživela srčani zastoj, umrla bih. Bio je to takav slučaj, ali mi je na kraju spasila živor, jer da nije primetila šta se događa, ja sada ne bih bila ovde - dodala je.

Loša prognoza

Kler je hino prevezena u bolnicu na intenzivno odelenje, a onda je usledio šok, jer je bila u komi tri dana. Lekari joj nisu davali velike šanse, ali ona se nakon loših vesti probudila.

- Probudila sam se i osećala kao da sam spavala ceo vikend. Nisam imala pojma šta se dogodilo i kako sam se našla u bolničkom krevetu. Prvo što sam tražila kada sam se probudila, bila je torbica sa šminkom, a zabrinuta sam bila i za svog psa - kaže Kler, dok su je ostali gledali u neverici:

- Upravo smo se pripremali za tvoju sahranu, a ti sediš i pričaš kao da se ništa nije dogodilo - upitali su je članovi porodice.

Pročitajte još: Ovo je NAJPRLJAVIJI ČOVEK na planeti! Evo kako izgleda nakon što se nije kupao 69 godina (VIDEO)

Lekari nisu utvrdili zbog čega je došlo do srčanog zastoja, ali Kler sada ima ugrađen defiblirator ugrađen u grudi, koji regučiše njen srčani ritam.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas