· · Коментари: 0
САВЕЗНИК

ТРИ КРИСТАЛА ЗА ПРИВЛАЧЕЊЕ НОВЦА: Ово је најбоље камење за остваривање финасијских циљева!

Неки од најчешће тражених кристала су они који доносе богатство, просперитет и обиље.

1632397771_pjimage--9-.jpg
ФОТО: Пиксабеј

Бити финансијски слободан заједнички је циљ многих па има смисла да се љубитељи кристала обрате својим геолошким пријатељима за помоћ. Ако тражите најбоље кристале за новац, не тражите даље.

Прочитајте још: ЗАНЕМЕЋЕТЕ! Ово су исповести људи који су СПАС пронашли у манастиру ТУМАНЕ

У наставку наводимо три најбоља кристала магнета новца. 

Најбољи кристали за новац

Цитрин

Цитрин је вероватно најмоћнији драги камен за новац, па не чуди што се нашао на листи. Познат је по топлој и нежној енергији која може подићи читаву собу и измамити осмех на лице, али то је својство које зарађује новац.

Ватра у стомаку
Један од најмоћнијих кристала богатства, језичко порекло пирита лежи у грчкој речи „Пир“, што значи ватра. И управо то ћете имати у стомаку након рада са овим кристалом. 

Највећи кристал богатства долази у јарко жутој боји која на први поглед испуњава срце радошћу и позитивном енергијом. Природно подиже вашу вибрацију која је кључна за убрзање процеса манифестације. Са већом фреквенцијом доживљавате више у мање времена.

Цитрин такође активира чакру соларног плексуса. Повећава самопоштовање и смањује сумњу у себе, чинећи вас сигурнијим и ентузијастичнијим у постизању својих циљева. Охрабрује вас да се усредсредите на оно што вас чини срећним. Новац се може зарадити било где, али ако не уживате у ономе што радите, подсвесно ћете се одупрети могућностима које су вам на располагању. Цитрин вас доводи до успеха - шта год то за вас значило.

Фото: Пиксабеј

Пирит

Често се назива „злато будале“. Иако нема непосредну вредност злата, пирит је познат по томе што је одличан камен за привлачење обиља. Држите са собом мали комадић пирита ако желите додатну срећу док присуствујете интервјуима или склапате пословне договоре. То појачава ваше намере ка успеху, повећавајући вероватноћу да ћете постићи управо оно што сте зацртали.

Тигрово око у џепу може вам пружити заштиту од манипулатора на послу.

Подстиче страст особа које никада нисте видели и инспирише вас да остварите своје најлуђе снове. Са пиритом се све чини могућим.

Фото: Пиксабеј

Повећава снагу, храброст и упорност, осигуравајући да никада не одустанете од својих снова. То је један од најбољих кристала за успех јер сваку мисао о недостатку претвара у мисли о обиљу.

Тигрово око

Тигрово око се често види као камен среће. Познато је да доноси више енергије вашој каријери и похваљен је због његове способности да манифестује обиље. Специјализована је за претварање снова у стварност. Овај кристал са жутим пругама одличан је за уземљење ваше енергије и одржавање везе са мајком земљом. Подржава вас у процесу доношења одлука тако да останете разумни у својим финансијама.

Прочитајте још: Знате ли зашто жене носе МАРАМЕ у цркви? Овај обичај је заснован на речима Светог апостола Павла

Такође је поштован као талисман за заштиту, који штити од зла ока и штити вас од негативних намера других. Много је теже манипулирати током пословних договора или на послу са тигровим оком у џепу. Тигрово око отвара чакру соларног плексуса и помаже вам да приступите својој унутрашњој снази.

Повећава самопоуздање, одлучност и самопоуздање, појачавајући вашу страст према пројектима за зарађивање новца. Показује вам алате како да добијете оно што желите и пружа вам енергичну подршку да то учините, али вас подсећа да сте ви ти који морате изабрати да делујете.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.