· · Коментари: 0
ЗАГОНЕТКЕ

ТРИ ПИТАЛИЦЕ које ће вас добро НАМУЧИТИ! Звуче једноставно, али одговори ће вас ИЗНЕНАДИТИ!

Опробајте своју моћ брзог закључивања.

1636882549_question-mark-gac88c554a_1920.jpg
Фото: Пиксабеј

Зашто су ове загонетке које се играју са мозгом тако тешке? Погледајте да ли можете пронаћи одговоре!

1. Причам без уста и чујем без ушију. Немам никога, али оживљавам са ветром. Ко сам ја?

Ова загонетка се ослања на то да вас наведе да размишљате о ушима и устима. Добијате мали наговештај о ветру који ће вас подстаћи да размишљате широко и избегавате дословно.

Одговор: Ехо

Прочитајте још: СТАРА ЗАГОНЕТКА ЗАЛУДЕЛА ИНТЕРНЕТ: Да ли можете да решите ОВУ "шпанску серију"?

2. Мерите мој живот у сатима, а ја вам служим истицањем/протицањем. Брз сам кад сам танак, а спор кад сам дебео. Ветар је мој непријатељ.

Загонетке желе да вас збуне, а ова функционише тако што вас погађа детаљима из сваког угла. Велики наговештај долази на крају са ветром. Чему ветар највише прети? Морате напрегнути мозак да бисте смислили нешто мало и неочекивано.

Одговор: свећа

3. Имам градове, али не и куће. Имам планине, али не и дрвеће. Имам воду, али не и рибе. Шта сам ја?

Ова загонетка има за циљ да вас збуни и наведе да се фокусирате на ствари које недостају: куће, дрвеће и рибе. Можда ћете претпоставити да морате размишљати о нечему неживом.

Одговор: мапа

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.