Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Трик који вам може помоћи да уклоните непријатне МИРИСЕ и ФЛЕКЕ са одеће: Све што вам је потребно је САСТОЈАК који имате у кухињи

Састојак који ће вам бити моћан савезник у прању одеће

1663332807_Foto-Pexels-Pixabay.jpg
Фото: Пиxабаy, Пеxелс
Oglas

Већ је добро познато да алкохолно сирће може да замени омекшивач за веш, јер уклања флеке, а не оставља мирис сирћета на вешу, али његова примена у прању рубља је пуно шира. За разлику од уобичајених детерџената и омекшивача, алкохолно сирће је природно средство за чишћење, а и знатно јефтиније.

Доносимо 8 разлога зашто би алкохолно сирће требало да постане ваш главни савезник код прања одеће и доњег веша:

1. Пола шољице алкохолног сирћета сипајте на веш прије него што га ставите у машину. Сирће ће заштитити боју одеће, повећати ефекат детерџента и спречити да на одећи након прања остану остаци детерџента.

2. Користите алкохолно сирће уместо омекшивача за веш. Сипајте га у одељак за омекшивач и сирће ће посао омекшивача одрадити још боље, јер ће рубље бити мекше, а околина чистија.

3. Киселина у алкохолном сирћету успешно ће уклонити мрље од дезодоранса и трагове зноја са беле одеће.

4. Алкохолно сирће неутралише непријатне мирисе на одећи, што значи да ће без проблема уклонити и мирис дима са ње.

Прочитајте још: Шест НЕВЕРОВАТНИХ НАМЕНА ПРАШКА ЗА ВЕШ: Кориснији је него што мислите

5. Са неких врста тканина врло је тешко уклонити животињске длаке, али и ту помаже алкохолно сирће. Једноставно га додајте у машину и длаке ће нестати.

6. Ако користите алкохолно сирће при прању веша, такође ћете спречити статички електрицитет код одеће.

7. Вешу који перете на руке додајте 6 кашика алкохолног сирћета и оставите да стоји пола сата. На овај начин можете да перете и доњи веш и купаће костиме.

8. Алкохолним сирћетом можете да очистите и саму машину. Сирће ће уклонити све нечистоће као и трагове каменца и буђи, пише Задовољна.хр.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas