Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Веровања која вам могу помоћи да привучете новац: Пет ствари које треба да ставите у новчаник

Испробајте савет за привлачење богатства

1701859342_Foto-Shutterstock-novcanik.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Кад год се помену разна веровања, или сујеверја, вероватно највећи број се односи на новац. Људе одувек занима како да “привуку” богатство и срећу.

Због тога не чуди што постоји много веровања која се баве тиме шта треба ставити у новчаник да бисте привукли паре, пише Најжена. И скоро свако има свој “опробани” рецепт који “гарантује” пун буђелар.

Ловоров лист

Ловоров лист се у старој Грчкој сматрао симболом победе и успеха у послу. Постоје бројна веровања која тврде да ова биљка помаже у привлачењу среће и богатства у кућу. Тако се верује да је ловоров лист “моћан талисман” финансијског благостања, као и да ће на овај начин привући новац.

Урме

Такође, постоји и прича да коштицу прве урме коју поједете у новој години, ставите у новчаник, као симбол благостања и плодности.

Срећна новчаница

То може бити новчаница коју сте добили од пријатеља који вам је купио новчаник, или нека страна валута која вас подсећа на лепо путовање, као и новчаница коју вам је поклонила драга особа. Такође, то може бити новац који штедите и онда га користите и као симбол за побољшање финансија. Важно је да та новчаница за вас има посебну вредност, не материјалну, већ да вас асоцира на нешто позитивно.

Детелина са четири листа

За ову амајлију сви знамо, као и за осмех на лицу који се појави када је пронађете. У новчанику можете држати и детелину коју вам је поклонила драга особа. Како би дуже трајала, детелину са четири листа испресујте, а онда је убаците у неки папирић или зип кесицу и чувајте као талисман за срећу у свом новчанику.

Кинески фенг шуи новчићи

Називају се још и И-Цхинг новчићи, а како би деловали, потребно је да група од 3.6 или 9 новчића буде завезана црвеним концем или канапом. Осим што привлаче обиље, ови новчићи се сматрају амајлијом за срећу и опште благостање. Многи их каче у кући, канцеларијама, аутомобилу, а ви их можете носити у новчанику, преноси Еспресо.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas