Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
невероватно

Ветеринари остали у чуду: ПАС луталица ушетао сам у амбуланту како би нашао ПОМОЋ (ВИДЕО)

Невероватна прича о псу из Бразила постала је вирална за трен, а у неверици је гледају милиони широм света јер је све забележила надзорна камера ветеринарске амбуланте.

1615648999_Untitled.jpg
Фото: Принтсцреен/ Yоу Тубе/ јорнал.тв
Oglas

Ни запослени нису могли да верују када је право са улице у амбуланту ушетао мршави пас луталица и у тешком здравственом стању ушао на врата.

Прочитајте још: "Јесам ли претерао?": Овај дечко је 3 године тренирао вилицу и не, ово није фотошоп! (ВИДЕО)

Докторка Дајсе Фереира и даље не може да верује...

- Завршавала сам преглед једног пса кад сам на вратима угледала пса који је шепао - прича она не кријући узбуђење и чуђење и наставља: Ушао је и подигао повређену шапу као да би да нас поздрави, али нам је тако у ствари показивао где га боли...

Ветеринари су остали у чуду - како је знао где да дође и од кога да потражи помоћ. Кад су га прегледали, установили су да има лакшу повреду шапе али су открили много озбиљнији проблем - тумор који му је потпуно био прекривен бувама. Окупали су га збринули и почели да лече а прича о овом невероватом створењу обишла је планету за тили час и понуде за његово удомљавање почеле су да пљуште. 

Прочитајте још: КАКО СЕ ПИШЕ: По подне или поподне, преподне или пре подне?

- Најдивније од свега јесте то што је дошао сам. Његова интелигенција је предивна. Сигурна сам да ће га удомити добри људи - прича докторка.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas