· · Коментари: 0
ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ

"За мене је моја мама НАЈВЕЋИ ШАМПИОН": Емотивна животна прича ЗЛАТНЕ МИЛИЦЕ МАНДИЋ

Милица Мандић донела је Србији прву златну медаљу на Олимпијским играма у Токију.

1627400918_MILICA-MANDIC.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Свет Спорта

Милица Мандић, наша репрезентативка и најбоља таеквондисткиња, освојила је златну медаљу на Олимпијским играма у Токију. Поред тога што је победила, Милица ће засигурно памтити овај меч, за који је изјавила да је последњи у њеној каријери.

Милици је ово друга златна медаља у каријери. Прво злато је освојила са чак 20 година, на Олимпијским играма у Лондону, 2012. године. 

Наиме, она је одлучила да се након овогодишњих Олимпијских игара повуче из активног и професионалног бављења спортом.

Прочитајте још: НАДЕЖДА БАСАРА, најцењенија српска докторка у свету, одликована ОРДЕНОМ СВЕТОГ САВЕ (ВИДЕО)

- Имам 29 година, доста повреда је иза мене. Даћу све од себе да остварим жеље и амбиције на следећим ОИ, па ћемо видети шта даље - рекла је Милица пре неколико месеци за домаће медије.

Мајка јој је највећа мотивација

Пре четири године, Олимпијски комитет Србије је Милицу по други пут прогласио за најбољу спортисткињу. Међутим, она је 2017. годину памтила по нечему другом.

- Моја мама је била мој покретач. Она је имала здравствених проблема са којима се лавовски борила. Ову годину ћу пре свега памтити по њеној успешној борби. Хвала Богу, па је сада све добро. Била је моја највећа мотивација, за мене је моја мама највећи шампион 2017. године - рекла је Милица тада.

Љубавна прича са колегом

Милица је већ две године верена, а по окончању каријере планира да стане на луди камен са колегом Марком Ђурићем.

Милица и Марко упознали су се у клубу у којем заједно тренирају, а како и сама Милица истиче, то је била љубав на први поглед.

- Вратио се спорту кад је видео да се борим на Олимпијским играма у Лондону. Ја сам била прва особа коју је видео кад се вратио. Подржавао ме је од првог тренутка и кад нисмо били заједно, и то траје дан-данас. Он је био крупнији момак и требао ми је неко кога могу да ударам да поднесе то, и тако смо кренули заједно да тренирамо. Тренер је од почетка подржао ту везу и говорио је да је он човек за мене и када смо били само другари. Кад сам му рекла да смо заједно, били смо у Врњачкој Бањи, тренер је ишао по хотелу и причао како му се удаје најстарија ћерка - испричала је кроз осмех Милица у једној емисији.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.