· · Коментари: 0

Занимљиво истраживање које показује зашто не би требало да постављате СЛИКЕ СА ЛЕТОВАЊА: Није само због лопова

У овом периоду готово да нико не може да одоли постављању фотографија са одмора

1660135339_jens-kreuter-PfK35Iw1JAo-unsplash.jpg
Фото: Унспласх

Готово сваки пут када листамо Инстаграм, налетимо на нечију фотографију са мора. Лето је годишње доба када се број објављених фотографија знанто повећа него иначе.

Ново истраживање које је спровела једна британска осигуравајућа компанија и које је укључивало 2000 људи показало се да чак 73% њих изнервира када види фотографије других људи са летовања на друштвеним мрежама. Судећи према тим подацима, најиритантније су фотографије ногу са плаже.

"Одмор је за многе време кад се искључе, али чини се да то не важи и за искључивање с друштвених мрежа“, рекао је вођа истраживања, Адам Бекет, па додао:

„Делимо тренутке с одмора одмах након што их доживимо и то с људима које чак и не познајемо тако добро“.

Прочитајте још: Керолајн је КРЕНУЛА ДА СЕДИ У ДВАДЕСЕТИМ, А ПОСТАЛА МОДЕЛ У 54.ГОДИНИ: Жена која је разбила све стереотипе и предрасуде

Занимљив и парадоксалан податак јесте да је чак 77% испитаника изјавило да и сами објављују фотографије са летовања. Скоро половина њих је изјавила да то чине како би њихови пријатељи и породица "били у току", а 21% њих је признало да то чине како би се похвалили.

Такође, када објављујете фотографије са одмора, постајете и лака мета за лопове јер тако отркивате да нисте код куче:

"Најбоље време за објављивање фотографија с одмора је кад се вратите кући. Ако не можете да дочекате повратак онда барем ограничите круг људи који ће моћи да виде те фотографије“, саветовао је Адам.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.