Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Зашто никада не би требало да ОСТАВЉАМО МОКАР ПЕШКИР НА ЧИВИЛУК НА ВРАТИМА: Несвесно правите велику грешку

Ретки су они који су знају где да одложимо мокар пешкир и када би требало да га оперемо

1654074022_denny-muller-s9zGsWDiFO4-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Након купања већина мокар пешкир окачи о чивилук на вратима, несвесни какву су грешку начинили.

Кад се обришемо пешкиром, осим воде која остаје на пешкиру, ту доспеју и честице одмрлог површинског слоја коже. Вероватно га онда оставите у купатилу преко ноћи, где је већ доста топло.

За то време, бактерије и гљивице намноже се у огромном броју. Њима погодује топлији и влажнији ваздух након туширања.

Под хитно то морате избегавати: коришћен пешкир потребно је темељно осушити. Изнесите га на терасу, оставите на радијатору или употребите сушач за пешкире.

Прочитајте још: "САВРШЕНО ТЕЛО": Сви су у ШОКУ када виде пупак ове девојке, али она нема намеру да га крије (ФОТО)

Многи стручњаци упозоравају да би пешкире требало опрати после трећег коришћења, а да после сваке употребе осушимо пешкир темељно.

Наравно, морате имати различите пешкире за лице, тело и интимну регију. Пешкир за лице требало би мењати на три дана, а онај који користимо за руке треба мења на дан-два.

У случају било какве инфекције, нарочито оне које су захватиле интимну регију, после сваке употребе требало би опрати и откувати.

Бонус видео:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas