Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТРАШНО

Зомби верзија Анђелине Џоли осуђена на 10 година затвора, разлог ће вас шокирати (ФОТО)

Иранка коју упоређују са зомби верзијом Анђелине Џоли, према речима њеног адвоката, ухапшена је и осуђена је на десет година затвора

1607877003_andjelina.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/ сахартабар.бефоре
Oglas

Сахар Табар, чије је право име Фатемех Кхисхванд, ухапшена је у Ирану још у октобру 2019. године.

Прочитајте још: Могла је да изазове поплаву и заустављали су је само ПИВОМ!

Према извештајима, она је ухапшена заједно са још три жене због манипулације на друштвеним мрежама.

- 10 година затвора за иранског Инстаграммера који је помоц́у маке-упа и фотошопа постао зомби Анђелина Џоли - написала је на Твитеру новинарка Масиг Алинејад.

Потом је позвала ПР-а Анђелине Џоли, да помогне Табару да изађе из затвора, додајуц́и: - Сахар Табар има само 19 година. Шала је одовела у затвор. Мајка јој свакодневно плаче, јер не зна како да ослободи њену невину ц́ерку. Драга Анђелина Џоли, треба нам ваш глас овде. Помозите нам - стоји у писму.

 

Њен налог на Инстаграму прикупио је стотине хиљада пратилаца, али откако су оптужбе изашле на видело, он је избрисан.Табар се прославила пре неколико година, након што су бизарне фотографије на којима наводно подсец́а на Анђелинум постале виралне. Говорило се да је имала око 50 пластичних операција,  иако су многе слике фотошопиране. Касније је Табар објавила неуређене слике себе, потврђујуц́и да никада није желела да изгледа попут А-листера и да се само жалила.

Инстаграм сензација открила је да користи паметну шминку и ретушира своје фотографије како би створила екстремни изглед, а заправо никада није планирала да личи на Анђелину Џоли. Била је на насловним странама са својим фотографијама, на којима се види њено мршаво лице, бледоплаве очи, чудно подигнути нос и огромна уста.

Прочитајте још: ПОТПУНИ ХИТ! Погледајте ВИДЕО и откријте који сте ви Палма! (ВИДЕО)

 

Међутим, за стварање слика користила је мешавину шминке и фотошопа. Дакле, иако је последњих година имала неколико пластичних операција, усана, то није ни близу толико екстремно као слике које су постале виралне.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas