Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Љубитељи чаја воле псе и боље спавају, а кафољупци?

Да ли више уживате у шољици чаја или кафе?

1613742337_AlaLepo.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Није свеједно, јер то говори о вашем карактеру. Према једној америчкој анкети, екстровертне особе су већи љубитељи чаја, а интровертима ужитак представља испијање кафе.

Прочитајте још: Астролог Милан Шашић подсећа да Венера доноси пословне успехе и ФАТАЛНЕ љубави ОВИМ знацима

Студија британског универзитета Кардиф показала је да кофеин екстровертнима помаже у остваривању бољих радних резултата, док су ови други ефикаснији када немају поменуту супстанцу у организму.

Црни напитак је повезан са жељом ка ризику!
Кафељупци воле псе
Особе које конзумирају кафу више воле псе, а они који пију чај радије ће одабрати мачку за кућног љубимца. Истраживања говоре да су људи који пију чај креативнији од оних који преферирају кафу.

Конзумирање црног напитка повезано је са жељом за сензацијом и склоношћу ка импулсивности и ризику, што значи да љубитељи кафе вероватно воле екстремније спортове и жуде за новим искуствима.

Ко пије чај боље спава...

С друге стране, они који радије пију чај, боље спавају, док особе које не могу да замисле дан без црног напитка имају проблем са сном. Испитаници који више воле чај, чешће су у омиљени напитак додавали шећер, док ови други уживају у горким гутљајима.

Прочитајте још: Најпознатија светска видовњакиња прорекла вирус, а за 2021. поручује: Замените ДОЛАРЕ у другу валуту

Ови други су више под стресом, али ређе депресивни. Ниво депресије код њих је 32 одсто мањи него код оних који не конзумирају црни напитак.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas