Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Владимир Путин (69) поред себе увек држи БЕЛИ ТЕРМОС: У њему се крије ОВАЈ магични напитак који даје ЗДРАВЉЕ И МЛАДОЛИКОСТ

Поред председника Русије често можемо видети бели термос.

1637661977_profimedia-0642894181.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Вламир Путин је коначно открио шта пијуцка током конференција.

- Знате, ја чак не пијем ни црни чај. Пијем само чај од трава са Алтаја - рекао је недавно председник Русије и тако коначно открио тајну белог термоса.

Прочитајте још: Сузана Манчић данас ПУНИ 65 ГОДИНА, а ОВА дијета јој је помогла да остане У ФОРМИ

Колики је љубитељ алтајске природе, сведочи чињеница да Путин неретко наздравља са страним званичницима са белим термосом.

Шта је алтајски чај?

Сматра се да овај чај од алтајских трава делује на тонус организма захваљујући богатству биолошки активних супстанци, витамина, као и израженој подршци имуносистему. Он појачава општу отпорност организма, јача имунитет, даје енергију и елан. Он је и одличан чистач организма, детоксиканс, а делује и као антиоксиданс, који спречава штетне ефекте процеса оксидације у организму, за које се сматра да су један од узрочника многих хроничних болести савременог света.

Алтајски чај, иначе, садржи чак 24 траве, попут камилице, сибирског бора, брусницу, корен царске биљке, сладић, наводи се у тексту "Руског лекара" у којем се даље објашњавају благодети сваке од њих.

Алтајске планине локално становништво у шали зове "наша апотека". То је на Кугли земаљској, једна од последњих незагађених оаза, у којој расте ретко ендемско лековито биље, које по својој чистоћи, наравно, далеко превазилази стандарде чак и органски узгајаног.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas