Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДЕСЕТ ДАНА

Сузана Манчић данас ПУНИ 65 ГОДИНА, а ОВА дијета јој је помогла да остане У ФОРМИ

Позната по атрактивном изгледу, Сузана је морала да прибегне дијети како би одржала линију.

1637577198_pjimage--46-.jpg
Фото: ATA
Oglas

Прошле године, водитељка Сузана Манчић је за медије испричала како је успела да за 8 дана скине 5 килограма. То је било у тренутку давања интервјуа, а за дијету важи правило да се губи 10 кг за 10 дана, што је Сузана на крају и успела.

О којој је дијети реч?

Некадашња лото девојка је на тзв. липосукцијској дијети: једе само зелено поврће и пије суплементе и не сме да окуси ништа слатко, чак ни воће.

Прочитајте још: ПОГОДИ КО ЈЕ: Данас има 64. године и изгледа ФАНТАСТИЧНО, бујне облине и широки осмех су њен заштитни знак (ФОТО)

- Јутро увек започињем топлом лимунадом и кесицом суплемената која има све неопходне минерале и витамине. Исто пијем и за ручак. Ако огладним, једино ми је дозвољено да поједем један свеж краставац. То је тзв. липосукцијска дијета, на којој сам већ осам дана. Имала сам 80 килограма, а циљ ми је да додем до 70 кг. На добром сам путу, сада вага показује 75 кг - прича Сузана и открива како изгледа њена вечера:

- Људи се чуде зато што је вечера током ове дијете најобимнији оброк, али верујте ми да ради! Сећери не долазе у обзир, а забрањено ми је чаки воће. Од поврћа је дозвољено само зелено: броколи, рукола, зелена салата и спанаћ! Поједем и парче рибе или цвеног меса. Чајеве и кафу могу да пијем током целог дана, наравно без шећера. Дозвољена ми је и чаша вина, али само једном недељно.
Сузана тврди да није малаксала иако је у питању строга дијета.

- Лепо спавам. Имам енергију током целог дана. Не смем да тренирами трчим, препоручена ми је само лагана шетња или масажа. Најбоље примећујем разлику у килажи по гардероби која ми је доскоро била тесна. Сада могу да носим све што сам до пре пет дана склањала у орман - прича водитељка и признаје да је решила да се стеше због посла.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas