· · Коментари: 0
ЗДРАВЕ НАВИКЕ

Барем једном недељно на њеном јеловнику је ОВА намирница: Верица Ракочевић открила тајну МЛАДОЛИКОСТИ

Иако је у осмој деценији, креаторка Верица Ракочевић се не осећа старо.

1639489819_verica-r.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Спутнјик Србија

Без обзира на то што има седморо унучића, позната српска креаторка Верица Ракочевић осећа се, али и изгледа младолико. Ове године прославила је свој 73. рођендан, али како је више пута истицала, реч баба није синоним за њу.

Дизајнерка је недавно у емисији "Кец на једанаест" говорила о својим унуцима и томе колико је везана за њих.

Прочитајте још: Две боје, јак контраст и дебела пета: Верица Ракочевић у ЧИЗМАМА које ће пожелети СВАКА ЖЕНА (ФОТО)

"Ја сам поносна бака и увек то истичем. Недавно сам бака постала седми пут када је моја ћерка Милена добила сина Никшу. Толико сам се везала за њега да зет Милан страхује да ћу им узети дете", нашалила се Верица, и додала да човек не сме бити лимитиран годинама.

"Човек никада не сме да буде лимитиран годинама. Има људи који са 40 не могу да устану из кревета. Ја се не осећам као неко ко има 73 године. Ја трчим по мом дворишту. И да, некад заборавим где сам оставила кључеве, али важне ствари не заборављам. Да, ја сам баба седморо унучади и дај боже да будем и прабаба, али ако је баба синоним за старост, онда ја то нисам."

Верица је потом открила тајну своје витке линије и савршеног изгледа у осмој деценији.

"Генетика има велику улогу, а ја уз то и вежбам и храним се здраво. Месо једем минимално, а бар једном недељно на менију имамо рибуи. Мозак ми ради 24 часа дневно, а ја стално смишљам шта бих могла да радим", рекла је Верица Ракочевић у поменутој емисији.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.