Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
нега

Мучи вас свакодневно прање косе: Стилизујте је овако и заборавите на проблеме! (ВИДЕО)

Уколико не можете да стигнете да оперете косу, а припремате се за важан састанак или догађај – немојте паничити! У неколико потеза ћете имати сјајну фризуру.

1651391567_youth-5200691_1280.jpg
Пхото:Пиxабаy
Oglas

Прљава коса често може покварити целокупан изглед, а није баш лако увек имати чисту и заносну косу. Понекад, нарочито ако нам се коса брзо масти, чак, иако смо је опрали претходно вече, она изгледа прљаво и неуредно. Ако је уз то још и дуга, то ће захтевати доста времена и труда, а познато нам је да је у савременом свету време проблем број 1!

1. Натапирајте корен

Ако желите да се супротставите прљавој, масној коси, помоц́у шнале повуците горњи део косе уназад, натапирајте корен косе, а затим напрскајте лак за косу. Оставите косу док се спремате (најмање 10 мин), а затим скините шналу са косе и провуците прсте кроз праменове да се одвоје. То ц́е вам помоц́и да добијете на волумену и подигнете корен косе, дајуц́и јој изглед свежије косе.

2. Ниска пунђа

Ова фризура идеална је за прљаву косу. Повуците косу уназад и увијте је у мању пунђу на потиљку. Закачите обичном шналом, штипаљком и имаћете заводљив и другачији изглед за тили час. Ваша коса неће изгледати прљаво већ уредно и затегнуто, баш као да сте тако и желели.

3. Пребаците косу на страну

Ово је дефинитивно најлакши и најбржи начин за маскирање прљаве косе. Једноставно пребаците косу са једне стране на другу и напрскајте мало лака, како вам се не би враћала. Изгледаћете заводљиво, дивље и нимало неуредно. Свакако, добићете лепу промену без назнака прљаве косе.

PROČITAJTE JOŠ: Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji(FOTO)

4. Искористите траке за косу

Обзиром да се прљава и неуредна коса највише примећује на самом корену, који добија слепљен и аљкав изглед, једноставно га покријте траком или марамом. Мараме у коси су одличан модни додатак, који вам даје шик и модеран изглед. Изаберите мараму или тракицу у занимљивом дезену и додајте нову димензију вашој фризури. Резултат је тренди и свеж изглед који заводи.

5. Рајф плетеница

Исплетена коса уз врх главе у ореол ц́е деловати као савршени покривач за прљав корен. Извуците неколико праменова око линије уплетене косе како бисте омекшали стил и спремни сте за нове изазове. Плетенице су увек у моди и увек јединствене, стога играјте се и истражите која вама најбоље пристају.

6. Искористите шешир или капу

Модеран шешир или капа не само да ће бити оригиналан печат вашем стилу већ ће вам помоћи да успешно сакријете прљаву косу. Изаберите неки шик модел који вама пристаје и одговара вашем стилу и уживајте у новом дану без изгледа прјаве косе.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: GRAD KOJEG VIŠE NEMA : Žrnov - jedna od najvećih misterija Srbije (FOTO)

7. Коњски реп

Дефинитивно коњски реп никада не излази из моде. Брзо се прави и одличан је за прикривање прљаве косе. Једноставно пребаците косу напред и мало натапирајте корен, а онда је вежите у високи коњски реп. Изгледаћете свеже, задовољно и слободно, а уз неки адекватан додатак ова фризура може бити заиста елегантна.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

А још неколико трикова погледајте у видеу испод:

 
 
@тијанина_платформа 👩🏻 #производи #чишћење #коса #маснакоса #фризуре #трикови #прање #балкантикток #балкан #сербиа #босниа #србијатикток #србија #форyоупаге #фyпシ #вирал #нега #козметика ♬ оригинал соунд - Тијана Филиповић
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas