Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УПОЗОРЕЊЕ

Чувајте се ове три ствари, изазивају РАК! Др Несторовић открио да постоје ТЕСТОВИ за рану дијагностику карцинома (ВИДЕО)

Чувени доктор најновијим излагањем опет окупирао пажњу јавности.

1613468534_nestor.png
Фото: Принтсцренн/ Yоу Тубе / Моје Добро
Oglas

 

Бивши члан Кризног члана, др Бранимир Несторовић, гостујући у емисији код Вање Булића открио је шта најчешће доводи до појаве карцинома. 

Прочитајте још: Шта значи повишен ЦРП и како се чита анализа крви? Докторка Тодоровић одговара на питање

У емисји код Вање Булића, доктор је објаснио да су недовољно кретање, лоша исхрана и хронични стрес по правилу главни окидачи за настанак опаке болести.

Кретање као главни фактор превенције 

Такође, он је открио да постоје и рани тестови за дијагностиковање опаке болести. Поред тога, он је рекао да је главни фактор превенције деменције кретање.

Прочитајте још: КЕЉ спречава РАК! Ево због којих још здравствених разлога морате редовно конзумирати ово МАГИЧНО ПОВРЋЕ

Главна функција хормона остеокалцин је стимулација мозга 

- Један тест је 2013. године патентиран, одобрен је од америчке Агенције за храну и лекове. Тест открива протеин који стварају само малигне ћелије. Кад имате 2 милиона малигних ћелија у организму, тест је позитиван. Тад имате тумор који је величине 0,8 милиметара - објаснио је Несторовић.

Прочитајте још: Грожђе или ГРОЖЂИЦЕ: Шта је здравије за наш организам, а шта морате ИЗБЕГАВАТИ

Превенција је најбитнија

- А, кад ти дођеш код доктора смртно болестан, то је лечење. А лечење, такво, какво је. Као кад ти чекаш да кола пропадну, возиш их 20 година без 20 година без одржавања и одеш код мајстора… - рекао је Несторовић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas