Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Доктор из Хитне помоћи открива да ли је здраво спавати под климом: Одговор ће вас изненадити

Погледајте да ли сан може бити квалитетан иако је ваша клима упаљена

1657008949_283947_goranmilosavljevic_ls.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Ново јутро
Oglas

Доктор Горан Милосављевић из Хитне помоћи дао је савете свим грађанима који се боре са врућином. Наиме, високе температуре исцрпљују и дехидрирају организам. У борби са тропским врућима клима уређају су наше најбоље оружије. Доктор је имао посебан савет што се тиче њих. 

- У овим јако високим температурама, треба бити умерен у свему. Храна нека буде лакше сварљива, једите више воћа и поврћа. Уносите више течности, а што се тиче климе, не треба правити велику разлику у односу на спољну температуру - истиче др Милосављевић за јутарњи програм "Ново јутро" на телевизији "Пинк".

Прочитајте још: Све више људи обољева од СИНДРОМА САГОРЕВАЊА: Посао вас може довести до овог стања

А потом је све изнендио саветом коришћења клима уређаја током спавања.

- Па, можда је и боље спавати са укљученим клима уређајем, наравно не директно испод њега. Нека клима ради у некој суседној просторији, јер, ако се не расхладимо, не можемо да се одморимо за наредни дан - наглашава доктор.

Посебно је истакао чињеницу да врућина исцрпљује и да је неопходно одмарати се преко дана.

- Лезите и одмарајте у расхлађеној просторији, само тако ћемо накупити енергију за наредни дан. Старијим суграђанима, наравно, саветујемо да не излазе када је најтоплије, већ да своје обавезе заврше током раних јутарњих, или вечерњих сати - закључио је лекар Горан Милосављевић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas