Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Друго лекарско мишљење – додатна сигурност у лечењу

Данас се обележава Светски дан сигурности пацијената

1663586801_Untitled.jpg
Oglas

Београд, 17. септембар 2022. – Светски дан сигурности пацијената обележава се данас широм света кроз бројне активности које за циљ имају подизање свести о сигурности пацијената и праву на квалитетну здравствену заштиту. Већ четврту годину заредом 17. септембар је дан када ће бројне зграде и културне знаменитости бити обасјане наранџастом бојом, скрећући пажњу на важност бриге за здравље пацијената.

У склопу овогодишње кампање, која у фокусу има безбедност лекова и рационално коришћење медикамената, „Дунав осигурање”, као друштвено одговорна компанија, прикључује се бризи за здравље својих суграђана, подсећајући их на важност превентивних прегледа, али и пружајући неопходну подршку при лечењу, чак и од најтежих болести.

Поред финансијске сигурности и доступности брзог и квалитетног лечења коју омогућава поседовање полисе добровољног здравственог осигурања Компаније „Дунав”, посебан вид осигурања које све више одговорних послодаваца уговара за своје запослене укључује и осигурање лица за случај тежих болести и хируршких интервенција, као и осигурање за случај оболевања од рака – Cancer protection.

Поседовање полисе осигурања за случајеве оболевања од рака пружа неопходну финансијску подршку, која је веома значајна у борби са канцером. Поред тога, ова полиса укључује и додатни вид сигурности у лечењу, који се односи на могућност прибављања другог лекарског мишљења, што осигураници могу користити више пута током периода осигурања.

Честа недоумица је шта тачно подразумева друго лекарско мишљење. У питању је детаљна независна ревизија успостављене дијагнозе и препорученог начина лечења осигураника од стране мултидисциплинарног тима лекара одговарајућих специјалности, ангажованог од стране водећих светских медицинских центара специјализованих за дијагностику и лечење канцера.

Управо je ова услуга много пута до сада утицала на ток лечења, будући да могућност прибављања другог лекарског мишљења у некој од реномираних лекарских установа може допринети спокојнијем доношењу одлуке осигураника о процесу лечења, уз додатно специјалистичко ангажовање и подршку у даљем процесу излечења. Позитивна искуства пацијената који су на тај начин обезбедили висок ниво здравствене заштите, потврда је поузданости и сигурности, коју Компанија „Дунав” настоји да обезбеди својим клијентима и у најизазовнијим временима.

За све додатне информације заинтересовани могу позвати Контакт центар Компаније „Дунав осигурање“ на телефон 0800 386 286 или посетити сајт www.dunav.com.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas